Cuma, Mart 29, 2024

Netflix Güncel Abone Sayısı için Yeni Açıklama Geldi

Paylaş

silkroad gaminggentr

Netflix geçen hafta, paket fiyatlarında yapılan zam ile anıldı. Abonelik fiyatlarına zam yapan dijital platform, bunun ardından güncel abone sayısı hakkında da bir bilgilendirme yaptı.

En son açıklanan abone sayısına göre, Türkiye’de 3 milyon civarında abone olduğu söylenmişti. Bu açıklama Aralık ayında gelmişti ve yıl sonu verisi olarak görülmüştü. Şimdiyse 2021 için güncel veriler ortaya çıktı.

Netflix abone sayısı ne seviyede?

Mart ayıyla beraber belli olan rakamlara göre servisin abone sayısı 3.5 milyonu geçti. Burada bir karışıklığı da gidermek gerekiyor. Abone sayısı 3.5 milyonun üzerinde ama bu kullanıcı sayısı değil.

Mesela bir hesabı aileden diğer üyeler de kullanabiliyor. Yani kullanıcı sayısı abone sayısının biraz daha üzerinde denebilir. Görüyoruz ki Aralık ayından bu yana abone sayıları da artmaya devam etmiş durumda.

Netflix 

Acaba zamlardan sonra durum nasıl değişecek onu da bir görmek gerekiyor. Sonuçta paket ücretleri değişti ve bu da platforma üye olacak kişilerin sayısını azaltabilir. Ayrıca rakipler de var ve giderek de rakiplerin sayısı artıyor. Bakalım bir sonraki Netflix abone sayısı açıklamasında ne seviyeleri göreceğiz? Yükselme devam edecek mi?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler