Perşembe, Mart 28, 2024

Note 20 Ultra Aslında Note 10 Plus’ın Halefi Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un en yenilikçi amiral gemisi seviyesindeki akıllı telefonu olacak Galaxy Note 20 ailesinin sızdığını sizlere aktarmıştık. IceUniverse tarafından sızdırılan bilgiler bugün yine sızdırmayı yapan IceUniverse tarafından güncellenerek Note 20 familyasının Note 20 Ultra adında ek bir model içermeyeceğini bizlere aktardı.

Yaptığı haberi güncelleyen IceUniverse tarafından yapılan açıklama göre Samsung Galaxy Note 20 ailesinde yer alacak Note 20 Ultra, ailedeki en özel (premium) telefon sıfatına sahip olsada ek bir model olarak gelmeyecek sadece geçen sene tanıtılan ve bir önceki model olan Note 10 ailesindeki Note 10 Plus beyciğimin yerini alacak.

IceUniverse tarafından paylaşılan tweete göre Galaxy Note 20 Ultra olarak adlandırılacak olan fakat Note 10 Plus’ın halefi olacak model işlemci konusunda Snapdragon 865 Plus’tan güç alacak buna ek olarak ekran deneyimi konusunda QHD Plus 120Hz yenileme hızına sahip LTPO ekran teknolojisini barındıracak ve tıpkı Galaxy S20 Ultra modelindeki gibi yenilikçi bir kamera işlevine sahip olacak.

Aynı zamanda Galaxy Note 20 Ultra, bir iş telefonu statüsüne sahip olduğundan ötürü yenilenmiş bir Galaxy S Pen kaleme de sahip olacak. Bu kalemin tüm Galaxy Note 20 serisinde mi yoksa yalnızca Note 20 Ultra modelinde mi olacağını henüz bilmiyoruz

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler