Perşembe, Nisan 25, 2024

NVIDIA GeForce RTX 3090 Bellek Miktarı Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

NVIDIA, üst seviye ekran kartlarını bir kaç gün sonra tanıtmış olacak. Yakından takip ettiğimiz model GeForce RTX 3090, ilk etkinliğin dikkati çalacak ilk ürünü olacak.

Yeni amiral gemisi mi desek yoksa yeni performans gözdesi mi desek bilemedim ama kart konusunda gelen bilgiler, “NVIDIA bu işi becermiş” diyeceğimizi gösteriyor. İşte bu şekilde bir bilgi bellek miktarı konusunda geldi. Sızıntı bilgi ama bu kez şirket ortaklarından sızmış olan bir bilgi. Yani kaynak sağlam.

GeForce RTX 3090 bellek miktarı ne kadar olacak?

Yakın bir kaynaktan sızdırılan bilgiye göre yeni amiral gemisi kartın bellek kapasitesi tam 24 GB olacak. 24 GB şimdiye kadarki en yüksek bellek kapasitesine sahip bir GeForce kartının geleceğini gösteriyor.

GeForce RTX 3090

Kapasite bir yere kadar tamam ama asıl güzel kısım bu belleklerin GDDR6x tipinde olması. Bir yandan boyut yüksek bir yandan yeni bellek teknolojisi. Varın performans farkını siz düşünün.

GeForce RTX 3090

Yeni bellek teknolojisi, yüksek bellek kapasitesi ve 384 bitlik iddialı bir veri yoluna sahip olacağı konuşulan GeForce RTX 3090, performans için yeni bir sınırı aşabilir. 1 Eylül tanıtımını izleyim bakalım neler olacak?

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler