Cuma, Nisan 26, 2024

NZXT Kraken G12 GPU Braketini Duyurdu

Paylaş

silkroad gaminggentr

NZXT yeni geliştirmiş olduğu Kraken G12 GPU braketini çok yakında piyasaya sürecek. Şuan için sadece siyah ve beyaz renklerde çıkan model, ilerleyen günlerde farklı renklerle de kullanıcıların karşısına çıkacak. Peki bu GPU braketleri ne işe yarıyor ?

NZXT Kraken G12 Braket Özellikleri

Şuan için fiyatının 30 dolar olduğu söylenen yeni braketler, herhangi bir Kraken serisi sıvı soğutucusunu grafik kartlarına montaj kiti ile montajlamayı sağlıyor. Stok soğutma tarafında ise %40’lık bir artış olduğu söylense de, biz yine de test sonuçlarını beklemeyi tercih ediyoruz.

Kraken G10 modeli ile kıyaslandığında daha kolay kurulum prosedürü ile hazırlanmış bir braket içeriyor. Artı olarak da G12 piyasadaki 30’dan fazla sıvı soğutucu ile uyumlu olarak kullanılabiliyor. Bu da NZXT‘nin ürünlerinin neden tercih edilebilirliğini bir kez daha ispatlamış oluyor.

NZXT GPU Braket

Braket denildiğinde aklımıza diş ve ortodonti bölümleri gelebilir. Fakat GPU Braketleri ise aşağıdaki resimlerden de göreceğiniz üzere koruma ve kaplama tarafını üstleniyor. Kolayca montaj yaptıktan sonra kasanızın içerisinde yerleştirebiliyorsunuz.

NZXT Kraken G12 GPU Braket

Teknik Detaylar

Kraken X42 / X52 / X62 versiyonlarını destekler.

GPU’nun stok soğutmasını sıvı soğutmaya dönüştürme ve soğutma kapasitesinde % 40 artış gösterir.

AMD ve NVIDIA grafik kartlarını destekler (referans ve referans dışı tasarım)

30’dan fazla sıvı soğutucu ve 40 farklı GPU ile uyumlu

Satış sonrası VRM soğutucu alanına sahip aktif VRM soğutma için 92mm fan

NZXT Kraken G12 GPU Braket 002

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler