Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus 10 Pro Teknik Özellikleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnLekas ve 91Mobiles aracılığıyla daha öncesinde Hong Kong merkezli teknoloji devlerinden OnePlus’ın yeni nesil akıllı telefonu OnePlus 10 modelinin görsellerini görmüştük ve şimdi ise bazı teknik özellikler hakkında bilgi sahibi olduk. OnePlus 10 Pro; 6.7 inç boyutunda 120Hz yenileme hızına sahip QHD+ AMOLED ekrana sahip olacak, 8GB ve/veya 12GB LPDDR5 RAM sunacak ve gücünü ise Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden alacak.

Akıllı telefon depolama alanı tarafında UFS 3.1 teknolojisini kullanacak ve kapasite olarak 128GB veya 256GB sunacak. Kamera tarafına geçecek olursak 48MP çözünürlüğe sahip ana kamera, 50MP çözünürlüğe sahip ultra geniş açılı kamera ve 8MP çözünürlüğünde 3.3x yakınlaştırma kullanılacak.

OnePlus 10 Pro, ön tarafta 32MP çözünürlüğünde bir özçekim kamerası kullanacak. Selefi OnePlus 9 Pro gibi tam bir kamera kurulumuna sahip olacak fakat belki de yükseltilmiş sensörler veya optiklerin kullanılması bekleniliyor.

OnePlus 10 Pro ne zaman tanıtılacak?

oneplus 10 pro 1
OnePlus 10 Pro Teknik Özellikleri Sızdırıldı! 2

OnePlus 10 Pro, enerji konusunda şarj hızları henüz belli olmayan 5000 mAh kapasiteye sahip batarya ile gelecek. Dayanıklılık konusunda su ve toza karşı koruma sağlayan IP68 sertifikası sunacak. Söylentilere göre OnePlus 10 serisi Çin’de Ocak ayı sonlarında veya Şubat başında piyasaya çıkacak ve Nisan ayında küresel pazara giriş yapacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler