Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus 6’nın Kırmızı Versiyonu Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus 6, efsane tasarımına efsane bir renk seçeneği ekliyor. İşte kırmızı OnePlus 6…

Çin merkezli teknoloji devi OnePlus, geçtiğimiz haftalarda yeni modeli olan OnePlus 6‘yı tanıtmıştı. Üstün özellikleri ile dikkat çeken OnePlus 6, şimdide cazibesi ile dikkat çekmek için geliyor. Kırmızı OnePlus 6 yakında geliyor.

Son yıllarda kullanıcıların telefonlarında farklı renk arayışları firmaların ataklarıyla tamamlanıyordu. Piyasada çokça kırmızı kılıf görebileceğiniz gibi, kırmızı telefonlarda bir hayli popüler olmuştu. Bunlara iPhone modelleride dahil.

kırmızı oneplus 6 1

OnePlus ise 5T modeli ile giriştiği kırmızı renk seçeneğini şimdide OnePlus 6’ya taşıyor. OnePlus 5T modelinde oldukça rağbet gören kırmızı renk seçeneği, şimdi daha yeni ve daha güncel olan OnePlus 6’ya geliyor.

OnePlus, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım ile haberi duyurdu. Tanıtım videosu niteliğinde 15 saniyelik bir video paylaşan OnePlus, cihazın çıkış tarihinide belirtti. Kırmızı OnePlus 6, 2 Temmuz’da satışa sunulacak.

Yine Tweet’te yer alan C61422 kodu olayı özetliyor. Keza C61422 kodu renk kodları arasında kırmızı rengi niteler. Zaten video içerisindeki kırmızı temada bunu açıklıyor. Yani kırmızı OnePlus 6, kesin olarak geliyor. Cihazın teknik özelliklerine alt kısımdan ulaşabilirsiniz.

OnePlus 6’nın Teknik Özellikleri!

  • İşlemci : Snapdragon 845
  • Ram : 6GB / 8GB
  • Ekran : 6.28 inçlik FHD+ çözünürlüğünde 403 PPI ekran, Gorilla Glass 5
  • Depolama : 64GB / 128GB
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo
  • Arka Kamera : 16MP 4K çözünürlükte video kaydı (f/1.7 diyafram açıklığı) + 20MP (f/1.7 diyafram açıklığı)
  • Ön Kamera : 16MP (f/2.0 diyafram açıklığı)
  • Batarya : 3.300 mAh
İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler