Çarşamba, Nisan 24, 2024

OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro Hakkında Yeni Sızıntılar

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus’ın yaklaşmakta olan OnePlus 9 serisi tahminlere dayanarak üç farklı model içerecek – OnePlus 9, 9 Pro ve 9E – ve piyasaya sürülmeye bir aydan daha az süre kaldığı için, yaklaşmakta olan OnePlus amiral gemisi ile ilgili bazı heyecan verici sızıntılar almaya başlıyoruz. Bugün güvenilir bir ihbarcı olan Max Jambor, hem OnePlus 9 hem de 9 Pro’nun bataryası hakkında bir takım bilgiyi internette paylaşan.

Tahminlere göre, hem OnePlus 9 hem de abisi OnePlus 9 Pro modeli, 4500mAh güç kapasitesine sahip bir pil ile birlikte gelecek. Başka bir deyişle, geçen sene tanıtılan OnePlus 8T modelinde kullanılan bataryanın aynısı yeni OnePlus 9 ailesinde de olacak. Kullanıcılar OnePlus’ın yaklaşmakta olan amiral gemisinde daha fazla pil kapasitesine sahip olmayı sevseler de, 4.500mAh hiç de fena değil ve umarım tek bir şarjla tam gün kullanım sunar.

oneplus 9 pro leak
OnePlus 9 ve OnePlus 9 Pro Hakkında Yeni Sızıntılar 2

Ancak, OnePlus 9E’nin pil kapasitesi hakkında hala herhangi bir bilgimiz yok. Ancak 9E’nin pil kapasitesinin OnePlus 9 ve 9 Pro’nunki ile aynı olmaması muhtemeldir çünkü 9E modeli abileri 9 ve 9 Pro ile aynı donanıma sahip olmayacak. Yine de, 9E’nin pil kapasitesinin en az 4000 mAh olmasını bekliyoruz.

OnePlus 9 ve 9 Pro teknik özellikleri neler?

Yaklaşan OnePlus amiral gemisinin Qualcomm Snapdragon 888 işlemciye sahip olacağı onaylandı. Gördüğünüz model 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı kullanıyor, ancak bu kesinlikle daha fazla depolama ve RAM içeren daha yüksek bir varyant görmeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Söylentilere göre OnePlus 9, 120Hz ekran yenileme hızı ve HDR içeriği desteğine sahip olacak. Akıllı telefonun 2400×1080 (Full-HD +) ekran çözünürlüğü var.

Bu arada OnePlus’ın önümüzdeki ay OnePlus 9 serisini piyasaya sürmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler