Cuma, Nisan 19, 2024

OnePlus Ace Pro, 16GB RAM ile Gelecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Hong Kong merkezli akıllı telefon üreticilerinden OnePlus, 3 Ağustos’ta gerçekleştireceği lansman etkinliğinde OnePlus 10T akıllı telefonunu tanıyor olacak ve şirket aynı gün içerisinde Çin pazarı için OnePlus Ace Pro modelini de tanıtacak. Şirket daha öncesinde akıllı telefonun Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 1+ yonga setinden güç alacağını belirtmişti ve şimdi de akıllı telefonun 16GB LPDDR5 RAM‘e sahip olacağını paylaştı.

Şirket ayrıca OnePlus Ace Pro’nun UFS 3.1 sürücülü dahili depolama alanına sahip olacağını, 120Hz görüntü yenileme hızına sahip ekran ile birlikte geleceğini de paylaştı. OnePlus, akıllı telefonun teknik özellikler sayfasının tamamını henüz detaylandırmadı fakat Ace Pro’nun resmi Çin web sitesinde paylaşılan resimler akıllı telefonun tasarım ve renk seçeneklerini gözler önüne seriyor.

OnePlus Ace Pro aslına bakıldığı zaman OnePlus 10T’nin aynısı

Aslına bakılırsa OnePlus Ace Pro, OnePlus 10T modelinin Çin pazarında satışa sunulacak markalaması fakat iki akıllı telefon arasındaki farklılık yalnızca tasarım değil, küresel pazarlardaki model OxygenOS kullanıcı arayüzünü çalıştırırken Çin pazarındaki akıllı telefonlar ColorOS kullanıcı arayüzünü çalıştırıyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler