Salı, Nisan 16, 2024

OnePlus Nord N1 5G Geliyor!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Geçtiğimiz sene OnePlus, bütçe dostu akıllı telefonları yapmaya odaklanan markalarla rekabet etmek için Nord ismi ile bilinen yeni bir akıllı telefon kategorisi oluşturdu. OnePlus bu yıl daha fazla Nord markalı telefon piyasaya sürmeyi dört gözle beklediğinden, şirketin bütçeye uygun telefonlar yapma konusundaki yeni çabası beklendiği gibi karşılığını alıyor gibi görünüyor. Güvenilir tahminci Max Jambor’a göre, şirketin şu anda üzerinde çalıştığı Nord markalı telefonlardan biri ise OnePlus Nord N1 5G.

Nord N1 5G modeli aslına bakıldığı zaman, geçen sene tanıtılan Nord N10 5G’nin doğrudan halefi olacak. Ancak Max, cihaz hakkında yalnızca böyle bir modelin olacağını onayladı ve akıllı telefonun özellikleri ve çıkış tarihi gibi diğer önemli ayrıntılara yeterince değinmedi. Ancak basitçe bir analiz ve tahmin yapacak olursak Nord N10 geçen sene Ekim ayı sonunda piyasaya sürülmüştü, N1 5G’nin de aynı ay olan Ekim’de piyasaya çıkmasını bekleyebiliriz.

Nord N1 5G ile birlikte başka modellerde gelecek

N1 5G‘nin yanı sıra, OnePlus’ın, orijinal OnePlus Nord’dan farklı görünecek olan OnePlus Nord SE üzerinde çalıştığı bildirildi, ancak donanım tarafına geldiğimiz zaman, birinci model ikinci modellerden çok farklı olacak. Nord SE’nin, tümü bu yıl Mart ayında piyasaya sürülmesi planlanan OnePlus 9, 9E ve 9 Pro’nun piyasaya sürülmesinden birkaç gün sonra piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Nord N1 5G’ye geri dönecek olursak, hem N1 hem de selefinin görünüş açısından pek çok ortak noktaya sahip olması beklentiler arasında. Performans açısından, Nord N1 5G’nin en güncel donanım parçalarını içerisinde barındıracağı için önceki modelden daha iyi olması kaçınılması zor bir gerçek.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler