Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Z Fold 3, Beklenenden Daha Erken Gelebilir

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Koreli teknoloji devlerinden Samsung, Samsung Galaxy Z Fold 2 isimli üçüncü katlanabilir akıllı telefonunu Ağustos 2020 tarihinde piyasaya sürdü, ancak şimdi bir Kore yayını, halefi Samsung Galaxy Z Fold 3’ün (muhtemelen bir başka ad ile gelecek) piyasaya normal 12 aydan çok daha erken çıkabileceğini bildirdi.

Kore yayını Bloter, Samsung Galaxy Z Fold 2’nin görkemli bir şekilde karşılanmasının ardından Samsung’un Mayıs 2021 tarihinde bir sonraki model olması beklenilen Samsung Galaxy Z Fold 3’ü piyasaya sürmeyi beklediğini bildirdi. Doğruysa, bu rapor o kadar da şaşırtıcı değil, çünkü daha önce saha testçilerinin cihazı zaten test ediyor gibi göründüğünü bildirdi.

Samsung’un 2021 yılı için bir dizi katlanabilir ürün üzerinde çalıştığına dair başka raporlar da var ve en az 3 cihaz gelebilir

samsung galaxy z fold 3 s pen
Samsung Galaxy Z Fold 3, Beklenenden Daha Erken Gelebilir 2

Kablosuz bölümün yönetici direktörü Seong-gu Kim dünkü kazanç görüşmesinde, “Bu yıl Galaxy Z Fold ve Flip serisini güçlendirmeyi planlıyoruz,” dedi ve Genel Müdür Kim, “Katlanabilir ekosistemi işbirliği yoluyla genişleteceğiz. ortaklarımızla ve ürün olgunluğunu ve tüketici deneyimini genişletmeye devam ediyoruz. “ sözlerine devam etti.

Samsung Galaxy Z Fold 3 hakkında henüz daha ince ve daha hafif olacağı ve geniş harici ekranı koruyacağı haberleri dışında pek bir şey bilmiyoruz. Ekran konusuna geldiğimiz zaman DisplaySearch’ten Ross Young da bu ekran boyutu numaralarını daha önce Twitter üzerinden sızdırmıştı.

Muhtemelen şirketin yapma olasılığı olmayan etken ise çok daha ucuz bir fiyat etiketine sahip olmasıdır, ancak daha sonra 2000 Dolar fiyat etiketindeki cihazın daha fazla kişinin erişimine sunabilecek bir Samsung Galaxy Z Fold 3 Lite daha orta segment bir cihazın gelme olasılığına dair raporları mevcut.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler