Cuma, Mart 29, 2024

OnePlus Nord N200, Güncelleme Konusunda Üzecek!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus, meraklı bir markadan kitlelere hitap etmek isteyen bir akıllı telefon markasına dönüşüyor. Geride bıraktığımız sene, Shenzhen merkezli teknoloji firması orta sınıf akıllı telefon segmentine giriş yaptı ve Nord serisi akıllı telefonlarıyla Amerika Birleşik Devletleri bölgesinde hemen başarı elde etti. Şirketin daha erişilebilir bir akıllı telefon markası olma çabası nihayet meyvesini veriyor olsa da, orta sınıf ve giriş seviyesi akıllı telefonlarına yazılım güncellemeleri sunmakla ilgilenmiyor gibi görünüyor.

OnePlus, 9to5google ekibine verdiği demeçte, Nord N100’ün halefi olan ve yakın zamanda piyasaya sürülen OnePlus Nord N200‘ün yalnızca bir adet büyük Android güncellemesi ve üç yıllık “bakım güncellemeleri” alacağını resmi olarak doğruladı. Nord N200, kutudan çıktığı haliyle Android 11 işletim sistemi sürümünü sunuyor, bu nedenle akıllı telefon, Android 12 haricinde herhangi bir büyük Android güncellemesi almayacak.

oneplus nord 200 masada
OnePlus Nord N200, Güncelleme Konusunda Üzecek! 2

Bu, yalnızca bir büyük Android güncellemesi alacak olan ilk Nord markalı akıllı telefon modeli değil. Geçen sene piyasaya sürülen OnePlus Nord N10 ve Nord N100 modelleri yalnızca bir büyük Android güncellemesi alıyor ve o da Android 11 sürümü. Bu, OnePlus kullanıcılarının farkında olmadığı bir şey olmasa da, birçok kullanıcıyı, özellikle de güncellemeleri önemseyenleri OnePlus markasını seçmekten caydıracak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler