Perşembe, Nisan 25, 2024

OnePlus, Nord SE Projesine Son Verdi

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus artık yalnızca amiral gemisi akıllı telefonlara odaklanan bir şirket değil, aslında şirketin en son OnePlus 9 serisinin fiyatı, Samsung ve Apple gibi büyük oyuncular tarafından sunulan amiral gemilerine çok benziyor. Ancak Shenzhen merkezli teknoloji devi, verdiğiniz paranın karşılığını veren amiral gemisi telefonlardan henüz vazgeçmiyor. Şirket, geçen yıl üç adet ekonomik telefon piyasaya sürdü ve bu cihazların tümü Amerika Birleşik Devletleri gibi önemli pazarlardaki kullanıcılardan övgü aldı.

Geçen sene olduğu gibi, OnePlus’ın bu yıl Nord markalı orta sınıf telefonları piyasaya sürmesi bekleniyor, ancak bilinmeyen nedenlerle şirket, Mart ayı ortasında piyasaya sürülmesi beklenen Nord markalı akıllı telefonlarından birini rafa kaldırmış olabilir. OnePlus Nord SE’nin varlığıyla ilgili ilk haber yapan kişi Max Jambor’a göre, OnePlus, orijinal OnePlus Nord’dan biraz farklı göründüğü söylenen bir akıllı telefon modeli olan OnePlus Nord SE’yi iptal etti.

Şirket, özel sürüm üretmekten vazgeçti

OnePlus Nord SE
OnePlus, Nord SE Projesine Son Verdi 2

OnePlus Nord SE’nin, orijinal OnePlus Nord’un Özel Sürüm versiyonu olması gerekiyordu. Ancak, Jambor’a yakın kaynaklar, OnePlus’ın artık fikrini değiştirdiğini ve bu nedenle, artık Özel Sürüm telefonunu piyasaya sürmek istemediğini açıkladı..

Yine de isimde değişen bir şey yok. Aslında, haberci Jambor, OnePlus’ın gelecekteki orta sınıf telefonları veya Özel Sürümleri için “Nord SE” adını kullanabileceğini iddia ediyor. Uzun lafın kısası, OnePlus Nord SE iptal edildiğini biliyoruz, ancak ana sürüm Nord’un özel bir varyantı yerine farklı bir tasarıma ve özelliklere sahip bir Nord SE telefon olasılığı göz ardı edilemez.

Kaynaklar daha önce OnePlus Nord SE modelinin Qualcomm’un Snapdragon 765G işlemciye, 65W hızlı şarj teknolojisine sahip olacağını, Nord SE ekranı için bir AMOLED paneli desteklediğini doğruladı. Bu nedenle, telefon bazı alanlarda orijinal Nord’dan daha iyi özelliklere sahip olacaktı.

Bu arada OnePlus, orijinal OnePlus Nord’un halefi olan Nord 2 üzerinde çalışmalara devam ediyor. Ve eğer tipster Max’e inanacak olursak, şirket Nord 2 telefonunu beş aydan kısa bir süre içinde piyasaya sürüyor olacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler