Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Telefonlara Gelecek 5 Yeni Özellik!

Paylaş

silkroad gaminggentr

OnePlus beyciğim, kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunmak adına fikir toplamak için şirketin topluluk forumuna üye olan kişilerden OxygenOS’i geliştirmesine yardımcı olacak bir kampanya başlatmış idi. Şirket, ilk beş fikri seçeceğini ve bu seçilen önerileri bir özellik haline getirip işletim sistemine getireceğini bildirmişti.

Şirket ilk olarak OxygenOS’e AOD (Always on Display) özelliğini getirecek. Shenzhen merkezli şirket ayrıca, Ağustos veya Eylül aylarından itibaren beta testi ile Haziran ayına kadar AOD geliştirmeyi bitireceğini söyledi.

Gizli fotoğraflara parmak ile erişim gelecek

oneplussss
OnePlus Telefonlara Gelecek 5 Yeni Özellik! 3

OxygenOS’a eklenecek bir diğer yararlı özellik, Galeri uygulamasında gizli olarak işaretlenmiş görüntüler için parmak izi kilidini etkinleştirme yeteneğidir. Ayrıca, önümüzdeki günlerde, OxygenOS telefonunuz tamamen şarj olduğunda sizi bilgilendirmek için bir ses çalacak.

Diğer özellikler halen bir sır

OnePlus 8
OnePlus Telefonlara Gelecek 5 Yeni Özellik! 4

Uygulama çekmecelerindeki klasörler, Zen Modu için bir dizi kullanışlı özellik, OnePlus’ın OxygenOS’e eklemeyi vaat ettiği diğer heyecan verici özelliklerdir. Bununla birlikte, Her zaman açık ekran dışında, şirket hiçbir zaman çizelgesini paylaşmadığından diğer dört yeni özelliğin ne zaman işletim sistemine geleceğini gerçekten bilmiyoruz.

OnePlus Dex önerisi en çok dikkat çeken yenilik

İlk beş fikrin yanı sıra, OnePlus topluluk üyeleri arasında oldukça popüler görünen ancak şu ana kadar OxygenOS’a gelmeyecek 15 kadar fikir var – en heyecan verici fikir, Samsung Dex’i taklit eden bir özellik olan OnePlus Dex. 

Değişken şarj hızı, Çağrı kaydı, Çalışma modu, Gerçek zamanlı hava durumu duvar kağıdı, OnePlus topluluk üyelerinin önerdiği diğer heyecan verici fikirlerdir. Tüm listeye buradan göz atabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler