Cuma, Nisan 26, 2024

OnePlus Z Özellikleri Ortaya Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Önümüzdeki ay içerisinde tanıtıma çıkması beklenen akıllı telefon modellerinden biri olan OnePlus Z için yeni detaylar gelmeye başladı. İlk olarak telefonların tasarımsal özelliklerini gösteren render görselleri yayınlandı.

Hemen sonrasında ise bu seride nasıl özellikler göreceğimize ilişkin yeni bilgileri elde etme şansı bulduk. Peki, nasıl bir telefon bizi karşılayacak?

OnePlus Z yeni tasarımla gelecek

Telefonun render görüntülerine baktığımız zaman tasarım kısmında yenilenmiş bir serinin geleceğini net olarak görüyoruz. Arka kısımda ortalanmış kamera kullanımı yerine bu seride köşeye konumlandırılmış olan 3 kamera göreceğiz. Ayrıca kamera alanının bira daha genişleyeceğini de söylemek gerekiyor.

Ekran kısmına geçtiğimiz zaman ise hem çentik alanından hem de Pop-up kamera kullanımından vazgeçilmiş durumda. Bunların yerine ekrana gömülü olarak kullanılan bir kameraya yer verilecek. Ön kameranın tam olarak ortalanacağını da yine önemli detaylarımızdan biri olarak söyleyebiliriz.

OnePlus Z

Teknik özelliklere geçtiğimiz zaman ise OnePlus Z modelinde 6.4 inçlik bir ekran boyutu bizi karşılayacak. Yine AMOLED panelin kullanılması beklenen ekranların 90 Hz yenileme hızına sahip olduğunu göreceğiz.

İşin işlemci kısmına geçtiğimiz zaman ise MediaTek işlemcilerini göreceğiz. Fakat MediaTek işlemcilerinin hangi serisinin kullanılacağı konusunda ek bir bilgi bulunmuyor. Muhtemelen bunun için tanıtımı beklemek gerekecek.

Nisan ayında tanıtılması beklenen serinin kamera kısmında ise tasarım bölümünde söylediğimiz gibi 3 arka kameranın kullanılması beklenmekte. 48 MP ana kameraya ek olarak 16 MP + 12 MP çift arka kamera göreceğiz. Tüm bu özelliklerle beraber Nisan ayında tanıtılması beklenen OnePlus Z fiyatı ise 450 dolar civarlarında olacak. Tabii ki bu bilgiler kesinlik kazanmış olan bilgiler değil. Kesin bilgileri tanıtımın hemen sonrasında görme fırsatımız olacak. Uygun fiyatlı modelin hem Avrupa hem de Amerika’da satışa çıkması beklenmekte.

Kaçırmayın:  Apple, Koronavirüs Taraması Yapabileceğiniz Bir Servis Başlattı!

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler