Cuma, Nisan 19, 2024

Oppo AR Gözlük 2 Tanıtım Tarihi Belli Oldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Oppo AR Gözlük 2, giyilebilir teknolojilere ilgisi olan kullanıcıları kendisine çekmeyi başaracak. AR gözlüklerine yeni bir hava katmasını beklediğimiz cihaz, serinin ilk modelinin geliştirilmiş versiyonu olarak gelecek.

Merakla beklediğimiz bu gözlüğün ne zaman duyurulacağı da ortaya çıktı. Markanın Weibo paylaşımlarında gözüken gözlük, bu hafta geliyor.

Oppo AR Gözlük 2 ne zaman tanıtılacak?

Artırılmış gerçeklik teknolojisini sonuna kadar hissettirecek olan yeni gözlük 17 Kasım’da tanıtılıyor. 17 Kasım tarihinde 2020 Oppo Geleceğin Teknolojisi Konferansı düzenlenecek ve gözlük bu konferans kapsamında duyurulacak.

Şimdilik paylaşılan afişlerden anladığımız bazı ipuçları da yok değil. Buna göre yeni gözlükler camların hemen yanında yer alacak olan iki kamera olacak. Bu kameralardan biri kesin olarak AR sistemi için kullanılacak ama diğerinin ne için kullanılacağı net değil.

Oppo AR Gözlük 2

3D surround sesi de destekleyeceği söylenen gözlüğün üzerinden dokunmatik yerine fiziksel tuşlar olacak ve bir de mikrofon kullanılacak.

Geri kalan bilgileri, tam tasarımı ve gözlüğün yeteneklerini tanıtımda öğreneceğiz. 17 Kasım sonrası bir kez daha detaylara bakalım.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler