Cuma, Nisan 19, 2024

Oppo Pad’in Tasarımı ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Dongguan merkezli teknoloji üreticisi Oppo’nun yeni nesil akıllı telefon ailesi Find X5, 24 Şubat’ta gerçekleştirilecek olan bir lansman etkinliğinde resmi olarak tanıtılıyor olacak ve muhtemelen yine bu etkinlikte tanıtılmasını beklediğimiz Oppo Pad hakkında teknik özellikler ve tanıtım afişi lansmandan önce ortaya çıktı.

Şirketin ilk tableti olan Oppo Pad, Gri ve Mor olmak üzere iki renk seçeneğinde satışa sunulacak. Tanıtım afişinde görünen cihaza baktığımız zaman Apple’ın yeni nesil iPad mini modeline oldukça çok benzeyen bir tasarım hattı bizleri karşılıyor ve bir adet büyük arka kamera bulunuyor.

Oppo Pad teknik özellikleri neler?

oppo pad pch
Oppo Pad'in Tasarımı ve Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı! 2

Tanıtım afişi aynı zamanda Oppo Pencil kalemini de gösteriyorken cihazın alt kısmında bir adet USB Type-C bağlantı noktası ve Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlör kurulumu görüyoruz. Tabletin üst çerçevesinde bir güç düğmesi bulunuyor (tıpkı iPad Mini gibi).

Söylentilere göre Oppo Pad, diğer Oppo cihazlarıyla senkronize olabilecek bir cihazlar arası işbirliği desteğine sahip olacak. Bu Apple’ın AirDrop ve Handoff teknolojisine oldukça benziyor.

Mevzubahis sızıntıyı yapan Digital Chat Station (DCS), tabletin bir takım teknik özelliklerini de paylaştı. Söylentilere göre 2560 x 1600 piksel çözünürlüğünde 120Hz yenileme hızı sunan 10,95 inç boyutunda LCD ekranı olacak ve Qualcomm’un Snapdragon 870 yonga setinden güç alacak.

8MP çözünürlüğünde özçekim kamerası ve 13MP çözünürlüğünde arka kamerası olan Oppo Pad, enerjisini 8360 mAh kapasiteye sahip bataryadan alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler