Cuma, Nisan 19, 2024

Oppo Reno8 için Lansman Tarihi Belli Oldu!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli tüketici elektroniği üreticilerinden Oppo, önümüzdeki hafta 23 Mayıs’ta Çin’de Reno8 serisi akıllı telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Lansman etkinliğinde Reno8, Reno8 SE ve Reno8 Pro olmak üzere en az üç model tanıtılmasını bekliyoruz. Giriş seviyesi model Reno8, Qualcomm’un Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alırken Pro model ise MediaTek’in Dimensity 8100 yonga setinden güç alacak.

Güvenilir analist IceUniverse, Oppo Reno8 Pro modelinin ön panelini gösteren bir takım görsel paylaşmıştı ve özçekim kamerası için ortalanmış bir delik çentikli düz ekranın kullanıldığını öğrenmiş olduk. Yeni modeldeki ekran paneli Reno7 Pro ile kıyaslandığında daha ince çerçevelere sahip.

oppo reno8pro plus ekran
Oppo Reno8 için Lansman Tarihi Belli Oldu! 2

Oppo Reno8 Pro modelinin bazı özellikleri lansman öncesinde ortaya çıkmıştı; 80W Hızlı Şarj desteğine sahip 4500 mAh kapasiteli bataryadan enerji alırken, 120Hz yenileme hızına sahip 6.62 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ile birlikte gelecek. Arka tarafta ise Optik Görüntü Sabitleme (OIS) desteğine sahip Sony IMX 766 sensörlü 50MP çözünürlüğünde ana kamera, 8MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro lens yer alacak.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler