Cuma, Nisan 26, 2024

Oppo Watch 3 ve Watch 3 Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Çin merkezli akıllı telefon üreticilerinden Oppo, dün tanıtılan Galaxy Watch5 ve Galaxy Watch5 Pro modelleri ile rekabet edecek iki yeni akıllı saat modelini tanıttı. Uzun zamandır hakkında sızıntıları ortaya çıkan Oppo Watch 3 ve Oppo Watch 3 Pro artık resmi olarak tanıtıldı.

İnternete düşen raporlarda söylenildiği gibi akıllı saatler güçlerini Qualcomm’un giyilebilir cihazlar için piyasaya sürdüğü Snapdragon W5 Gen 1 yonga seti platformundan alıyorlar.

oppo watch 3 series
Oppo Watch 3 ve Watch 3 Pro Tanıtıldı! 4

Oppo Watch, üç boyutlu (3D) 1,75 inçlik 372×430 piksel çözünürlüğe sahip AMOLED ekran ile birlikte gelirken 1GB RAM ve 32GB dahili depolama alanı sunuyor. Bağlantı teknolojileri tarafında ise Bluetooth 5.0, eSIM ve NFC sunarken 5ATM’ye (50 Metre) kadar su geçirmezlik koruması sunuyor.

GPS/Beidou/GLONASS/Galileo/QZSS teknolojilerini içerisinde barındıran akıllı saat, ufak tefek hesaplama işleri için şirketin geliştirdiği Apollo 4 Plus yardımcı işlemcisi kullanırken içerisinde barındırdığı tüm donamın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 60 dakika içerisinde şarj olabilen 400 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor.

oppo watch 3 renk seçenekleri
Oppo Watch 3 ve Watch 3 Pro Tanıtıldı! 5

Oppo Watch 3, tam kullanımda dört günlük pil ömrü sunarken LTE modelleri tam kullanımda üç günlük pil ömrü sunuyor. Oppo Watch 3, Platinum Black ve Feather Gold olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa çıkıyor ve kordonsuz 31,9g ağırlığa sahip.

oppo watch 3 pro renk seçenekleri
Oppo Watch 3 ve Watch 3 Pro Tanıtıldı! 6

Oppo Watch 3 Pro modeline gelecek olursak 1,91 inçlik 378×496 piksel çözünürlüğe sahip LTPO AMOLED ekran ile birlikte geliyor ve içerisinde barındırdığı donanımın ihtiyaç duyduğu enerjiyi 550 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyor. Daha büyük bir batarya ile gelmesi tam kullanımda beş günlük pil ömrü sunuyor.

Yine LTE modeli kullanım ömrünü kısaltıyor, Watch 3 Pro’nun LTE modeli tam kullanımda dört günlük pil ömrü sunuyor ve 65 dakikada şarj oluyor. Pro modeli Platinum Black ve Desert Brown olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak.

100 egersiz modu, 150 saat yüzünün yanı sıra ivmeölçer, jiroskop, jeomanyetik sensör, optik kalp atış hızı monitörü, SpO2 sensörü, EKG sensörü, ortam ışığı sensörü ve hava basıncı sensörü dahil olmak üzere her iki model bir akıllı saatten beklediğimiz tüm özellikleri sunuyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler