Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Oyunlara Zam Gelmeye Devam Ediyor! İşte Yeni Fiyatlar

Paylaş

silkroad gaminggentr

Döviz kurunda yaşanan değişiklikler ne yazık ki dijital dünyaya da olumsuz yönde yansıyor. Özellikle oyun dünyasında fiyatlar çok sık değişmeye başladı. En son Steam üzerinden 3 popüler oyuna zam geldiğinin haberini yapmıştık. Şimdi ise hem Epic Games hem de Steam platformunda popüler Sony oyunlarına zamlar geldiği açıklandı.

God of War Fiyatıyla Şaşırtıyor

Zamlardan etkilenen ilk oyun popüler yapım God of War oldu. Sony’nin PC dünyası için de sunduğu oyun, 329 TL gibi bir fiyatla satılıyordu.

Fakat gelen bu son zam sonrasında hem Epic Games mağazasında hem de Steam platformunda fiyatların değiştiğini gördük. %173 oranında yapılan zam sonrasında oyun 899 TL gibi bir fiyata çıktı.

Oyun zammı

Spider-Man Yapımı da Zamlardan Etkilendi

Zamlardan etkilenen oyunlardan bir diğeri de Marvel’s Spider-Man oyunu oldu. Hem Miles Morales hem de Remastered yapımlarının fiyatlarının değiştiğini gördük. Miles Morales 499 TL’den 899 TL’ye kadar çıktı.

Remastered sürümü ise 499 TL’den 1099 TL’ye kadar çıktı. Oyun fiyatları arttı bu bir gerçek ama zam oranlarının bir hayli yüksek olması da dikkat çekici. Arada ciddi bir fark söz konusu.

Üstelik bu zamlar sadece iki oyunu kapsamıyor. Diğer birçok popüler yapımda da zamlar söz konusu. Bu oyunlar için de hemen aşağı bir liste ekleyelim.

  • Returnal – 599 TL yerine 1099 TL oldu
  • Days Gone – 329 TL yerine 899 TL oldu
  • Marvel’s Spider Man Remastered – 499 TL yerine 1099 TL oldu
  • The Last of Us Part I – 599 TL yerine 1099 TL oldu
  • God of War – 329 TL yerine 899 TL oldu

Steam ve Epic Games platformunda geçerli olacak yeni fiyatlar bu şekilde. Açıkçası genel bir zamdan söz etmek için erken ama bir bir oyunlara zam gelmeye devam ediyor. Daha geçen gün 3 oyuna daha zam geldiğini belirtmiştik. Bakalım bundan sonraki süreçte daha nasıl fiyat değişiklikleri olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler