Çarşamba, Nisan 24, 2024

PES 2019’un Ücretsiz Sürümü Steam’de Yayınlandı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Futbol oyunlarının en iyilerinden olan Pro Evolution Soccer 2019‘un ücretsiz versiyonu Steam‘de yayınlandı.

Bu sene çıkış yapan ve PES serisinin en güncel oyunu olan PES 2019’un ücretsiz versiyonuda yayında. PES 2019 LITE olarak adlandırılan sürüm oyunu oynamak isteyenlerin oldukça ilgisini çekiyor. Keza oyunun tam sürümü 220 TL iken bu sürüm ücretsiz.

pes 2019 003

Tabi herkes bu sürümün tam sürümden farkını merak ediyor. Bakalım oyunun geliştiricisi KONAMI bu konuda ne söylemiş:

“PES 2019″un ücretsiz oynanan bir versiyonu karşınızda!*

Artık Online myClub ve PES LİGİ Modu ile beraber Offline Gösteri Maçı ve Anrenman Modu, tümünü ücretsiz oynayabilirsin!

myClub ile hem yaşayan hem de tarihteki süperstarların imza atabileceği kendi rüya takımını oluştur. Beckham ve Maradona gibi dünyaca ünlü efsane oyuncuların yanı sıra FC Barcelona’nın Ronaldinho’su ve Inter’in Recoba, Cambiasso, Djorkaeff ve Adriano’su göze çarpar. myClub içerisinde yıl boyunca daha fazla Efsane oyuncusu boy gösterecek!

Bu sezonun PES LİGİ’nde mücadele ederek dünyadaki en iyi PES oyuncusu olmayı hedefle. Kullanıcılar CO-OP (3v3) ONLINE Şampiyonası, zaman sınırlı turnuvalar veya yeni başlanan PES LİGİ myClub 1v1 müsabakalara katılarak global etkinliklerde oynamaya hak kazanabilecekler.

PES LİGİ dünyadaki en iyi PES oyuncusu olmak için birbirine karşı mücade edilen, heyecanlı turnuvalar sunan online bir moddur.

KONAMI oyunun ücretsiz sürümü için bu açıklamaları yaptı. Peki kullanıcılar ne diyor? Sürümün yayınlanmasından bu yana Steam’de şuan 56 tane geri dönüş mevcut. Bunların ise hemen hemen yarısı olumsuz yarısı olumlu.

Sizde oyunu ücretsiz bir şekilde deneyimlemek isterseniz buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler