Cuma, Nisan 26, 2024

Pil Üreticisi Energizer Şirketinin Akıllı Telefon Modeli E500S Tanıtıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Pil sektöründeki başarısını kanıtlamış Energizer firması, bugün bütçe dostu bir akıllı telefon modeli ile karşımıza çıkıyor. Farklı dallara yönelen şirket; E500S model isimli akıllı cep telefonu ile, düşük bütçeli kullanıcıların yüzünü güldüreceğe benziyor. Zira yeni ortaya çıkan akıllı cep telefonunun fiyatı oldukça düşük.

 

Uzun yıllardır batarya alanında kendini kanıtlayan Energizer, diğer sektörlere de atılmayı hedefliyor.

Şirket; pil alanındaki başarısını diğer alanlara da taşımak istiyor olmalı ki, bugün yeni bir akıllı telefon modeli ile karşımıza çıktı.

Tanıtılan modelden, amiral gemisi modellerde kullanılan donanımları görmeyi beklemeyin çünkü Energizer E500S modelinde son derece mütevazı donanımlar yer alıyor.

Pil Üreticisi Energizer Şirketinin Akıllı Telefon Modeli E500S Tanıtıldı İÇERİK

Fiyatı itibarı ile de düşük bütçeli kullanıcıları hedef alan model, Android işletim sisteminin hafifletilmiş sürümü olan Android Oreo GO ile geliyor. 

5″ boyutunda 600×480 çözünürlük değerine sahip bir ekranla gelen Energizer E500S‘in arka tarafında 8 megapiksel, ön tarafında da 5 megapiksel çözünürlükte kameralar yer alıyor. 

Bünyesinde 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama alanlarını barındıran model, depolama alanını genişletme imkânı sunuyor. Tüm bu bileşenleri ise 1.3 Ghz hızında çalışan MediaTek işlemci ile yönetiyor.

Batarya konusuna geldiğimizde ise cihazda 2000 mAh kapasiteye sahip bir pil bulunduğunu belirtelim.

Cihazı alacak olan kullanıcılar için kullanışlı bir paket içeriğinin de bulunduğunu söylememiz gerekmekte. Zira E500S‘in kutusundan hem ekran koruma camı, hem de dayanıklı bir kılıf çıkıyor. 

Energizer E500S modelinin düşük bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtmiştik. 99 dolar karşılığında satılacak olan model, piyasadaki çoğu cep telefonu modeline nazaran oldukça uygun kalıyor.

Peki Android GO Nedir?

Akıllı telefonlarımızda kullandığımız arayüzler ve uygulamalar sürekli olarak gelişiyor. Gelişen bu yazılımlarla birlikte yeni bir ihtiyaç doğuyor. Bu da daha üstün dahili bileşenler…

Uygulamalardaki bu gelişmeler, mecburi olarak daha yüksek verimde çalışan donanımlara ihtiyaç duyuyor. Bildiğiniz üzere; performans ne kadar yüksekse, yazılımın geliştirilmesi de o kadar kolay oluyor ve cihazlarımızdaki uygulamalar o kadar stabil çalışıyor.

Fakat her kesim, yüksek fiyatlı akıllı cep telefonu modellerini satın alamıyor. Mecburen düşük bütçeli modellere yönelen dar bütçeli kullanıcılar; bir süre sonra telefonlarındaki donmalardan, aksamalardan ve tıksırmalardan şikayet etmeye başlıyor. İşte tam olarak bu noktada Android GO işletim sistemleri devreye giriyor. 

Android GO işletim sistemi, düşük güçteki bileşenler ile maksimum performansı hedefleyen bir mobil işletim sistemi sürümü. 

Düşük bütçe ile yüksek performans mı alınır derseniz; Android GO için geliştirilen özel uygulamalar sayesinde bu durum gerçekleşebiliyor.

Gündelik işlemlerde kullandığımız uygulamaların hafifletilmiş sürümleri ve hafifletilmiş bir Android arayüzü, Android GO için geliştiriliyor. Bu sayede düşük donanım özellikleri ile daha stabil bir kullanım deneyimi sağlanıyor. 

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler