Perşembe, Mart 28, 2024

PlayStation 5 Oyun Fiyatları Nasıl Olacak?

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation 5 artık resmi olarak fiyatı bilinen bir konsol. Fiyatları açıklanan konsol için Sony adeta sağ gösterip sol vurdu. Çok yüksek fiyatlar konuşulurken, çok daha uygun fiyatlar açıklandı. Peki ya oyunlar?

Sony, konsollar için güzel haberi verdi ama atlanan bir nokta var. Atlanan nokta oyun fiyatları. Konsolların satış fiyatları beklenenin daha altında ama bu konsollara gelecek olan oyunların fiyatları yüksek olacak.

PlayStation 5

PlayStation 5 oyunları için yeni fiyatlar

Sony yaptığı açıklamada oyunlar için bir fiyat artışının olması gerektiğini söyledi. Sektörde artan maliyetleri karşılamak adına bunun zorunlu olduğunu söyleyen firma, oyunlar için yeni fiyatları 70 dolar olarak belirledi.

İlginizi Çekebilir: PlayStation 5’in çıkış tarihi ve iki versiyonunun fiyatı açıklandı!

Şimdi Sony böyle bir açıklama yaptı ama Sony’nin bu açıklaması diğer oyun yayıncılarını mutsuz etmedi. Zaten böyle bir çalışma yapılması gerektiğini düşünen ve fiyatların yükselmesini bekleyen çok yayıncı varmış anlaşılan.

PlayStation 5

Call of Duty Black Ops Cold War hazırlıklarına devam eden Activision, sonra EA Games, 2K Games’in de bu karara uyacağı ve 70 dolar oyun fiyatlarını benimseyeceği düşünülüyor.

Artış çok yüksek gözükmeyebilir ama 70 dolar bir de üzerine vergiler, ülkemizde kur farkı nedeniyle çok ciddi rakamları işaret ediyor. 600 – 700 TL’ye varan oyun fiyatları, PlayStation 5 konsollarını tercih edecek kullanıcıları üzebilir.

Hatta bu rakamın üzerine çıkan oyunları bile görebiliriz. Konsolu aldık, peki oyunları nasıl alacağız? 🙂

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler