Cuma, Nisan 19, 2024

PlayStation Plus için Güzel Bir İndirim Başladı

Paylaş

silkroad gaminggentr

PlayStation sahibiyseniz PlayStation Plus sistemini yakından biliyorsunuzdur. Evet aylık ya da yıllık planda belli bir miktar para ödüyorsunuz ama karşılığında her ay değişen oyunlar ve farklı artılar kazanıyorsunuz.

Son dönem oyun fiyatlarını da düşündüğümüz zaman, Plus sistemi biraz daha öne çıkıyor. Şu günlerde biraz daha öne çıkacak çünkü bu sefer abonelik fiyatları için güzel bir indirim söz konusu. Açıkçası Sony’nin avantajlı bir teklifi var diyebiliriz.

Kaçırmayın: Call of Duty Vanguard Türkiye Fiyatı ve Çıkış Tarihi

PlayStation Plus bu ay için %50 İndirimli

Resmi siteyi kontrol ettiğimiz zaman şunu görüyoruz ki 12 aylık paket için %50’ye varan bir indirim durumu söz konusu. Normalde bu paketi almak isterseniz, yıllık 240 TL ödemeniz lazım. Yıllık bazda olduğu için yine bir avantaj sağlayacaktır ama indirim çok daha dikkat çekici.

Öyle ki indirimle beraber 12 aylık yıllık paket 120 TL’ye iniyor. 30 Ağustos tarihine kadar geçerli olan kampanya ile sunulan indirim oranı bir hayli dikkat çekici.

PlayStation Plus

Şöyle ki 3 aylık PlayStation Plus alırsanız zaten 100 TL ödemeniz lazım. Düşünün arada 9 ay fark var ve indirim sonrasında ücret farkı sadece 20 TL gibi bir şey oluyor.

Güzel bir kampanya olduğunu belirterek, 3 aylık ve 1 aylık paketlerde ek bir indirim olmadığını da hatırlatmak isterim. İndirimden yararlanmak istiyorsanız sadece süreyi dikkate alın çünkü çok bir zaman kalmadı. 30 Ağustos indirim için son gün.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler