Cuma, Nisan 26, 2024

PlayStation VR2 için Beklenmedik Haber! Ertelendi mi?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yeni sanal gerçeklik başlığı PlayStation VR2, 1 ay kadar önce tanıtılmış ve yeni görsellerle tasarımı gösterilmişti. Yeni sanal başlık için son duyurunun ardından Sony, bu yıl içerisinde serinin piyasada olacağını belirtmişti.

Fakat son gelen haber, beklentileri tamamen değiştirdi. Zira sektörün en iddialı isimlerinden biri olan Ross Young tarafından verilen bilgilere göre yeni sanal başlık beklendiği gibi bu yıl gelmeyecek.

PlayStation VR2, Önümüzdeki Yıla Ertelendi

Ross Young tarafından Twitter üzerinden yapılan paylaşıma göre, Sony bir yıl daha bekleyecek. Neden ertelendiği konusunda bir bilgi yok ama yeni sanal başlıkların 2023 yılında geleceği söylendi.

Tabii ki Sony resmi bir açıklama yapana kadar umutlar tükenmiş değil. Ama yine de geçmiş sektör tecrübelerine bakacak olursak Ross Young sağlam kaynaklardan biri.

PlayStation VR2

PlayStation VR2 için böyle bir karar  alındıysa bunun neden olduğu da önemli. Küresel olarak bir çip sıkıntısı yaşanıyor. Bunun yanında pandeminin yarattığı etkiler ve savaş durumları nedeniyle teknoloji alanında üretim konusunda da sıkıntılar var.

Yeni sanal başlık bu gibi nedenlerden dolayı mı ertelendi bilemiyoruz. Belki Sony’nin farklı planları vardır. Artık zamana bırakacağız ve zaman içerisinde işin doğrusu ne ya da gözlükler tam olarak ne zaman piyasada yer alacak öğreneceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler