Cuma, Mart 29, 2024

PNY GTX 1080 TI XLR8 GAMING OC Ekran Kartı Duyuruldu

Paylaş

silkroad gaminggentr

Türkiye’de ismini duymaya alışık olmadığımız ancak son seri yeni bir ekran kartımız daha oldu. PNY GTX 1080 Ti XLR8 Gaming OC ekran kartı overclock bazlı referans tasarımının üzerine konuşlandırılmış durumda. Gelin şimdi bu yakışıklı GTX 1080 Ti modeline yakından göz atalım.

PNY GTX 1080 TI XLR8 Gaming OC Neler Sunuyor ?

XLR8 Gaming Overclock modeli referans bir PCB üzerine monte edilmiş yepyeni bir soğutucu ile geliyor. Kartın üzerinde iki güç konektörü bizleri karşılıyor. Birisi 6 + 8 diğeri ise 7 + 2 fazlı olması memnun edici. Öte yandan ekran kartında DVI-D ekran konektörü de bulunuyor.

GTX 1080 Ti XLR8 Gaming OC ekran kartını Founders Edition ile kıyasladığımızda ılımlı bir performans artışı görebilmek mümkün. Kart 1531 / 1645 MHz fabrika çıkış hızı ile piyasadaki yerini alacak.

PNY GTX 1080 TI XLR8 OC ekran karti

Şimdi bu ekran kartının üzerinde tam üç adet fan soğutma bulunuyor. Vermek istediğimiz mesajı buradaki tek kelimeden çıkartabiliriz aslında. Kart normal 1080 Ti modellerine göre çok uzun. Bu kart tam 313 milimetre uzunluğa sahip olduğu için, yurt içi veya yurt dışı satın alacak kişiler mutlaka dikkat etmesi gerekiyor.

PNY firması henüz ekran kartı ile ilgili teknik detayları net bir şekilde açıklamadı. Fakat sızdırıldığı kadarı ile özellikleri aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler