Cuma, Nisan 26, 2024

POCO Watch Tanıtıldı! Markanın İlk Saatinin Özellikleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

POCO, iddiaları sonunda doğruladı. Markanın birkaç aydır gündemde olan ilk akıllı saati bugün itibariyle resmiyet kazandı. Beklentileri karşılayan bir akıllı saat oldu diyebiliriz. Tasarım açısından da tanıdık gelen modelde ne gibi özellikler ve nasıl artılar olduğuna yakından bakacağız.

POCO Watch Tasarım Detayları

Saatin tasarımının kare şeklinde olması bekleniyordu. Gelen hemen hemen tüm sızıntılarda bu yapıyı görmüştük. Resmi tanıtım sonrasında doğrulanan tasarımda düz kenarların olduğu kare şeklinde bir tasarım söz konusu.

Yan kısımda bir fiziksel buton var ama kasanın çok dışına çıkmadığı için çok fazla sırıtmadığını da söyleyebiliriz.

POCO Watch

Saatin arka kısmına geçtiğimiz zaman ise geniş sensör alanının ve POCO yazısının dikkat çektiğini görüyoruz. Sensörlerin dışında bu kısımda bir de şarj pin alanının yer alması dikkat çeken önemli bölümlerden diyebiliriz.

  • Ağırlık: 31 gram
  • Ölçüler: 39.1 mm X 34.4 mm X 9.98 mm
  • Renk: siyah, gümüş, mavi

POCO Watch

POCO Watch Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Saat teknik açıdan da tam bir akıllı saat. 1.6 inç AMOLED ekranın bulunduğu akıllı saatte ekran kısmında 360 X 320 piksel çözünürlük değerini görüyoruz. Renkli ve yansıma önleyici ekran başarılı diyebiliriz.

Bunun dışında yeni model; stres takibi özelliği, kalp atış hızı ölçme özelliği, kandaki oksijeni ölçme özelliği, GPS özelliği, 100’den fazla egzersiz için takip desteği gibi artıları olan POCO Watch, pil süresi açısından da iddialı.

Kaçırmayın: PS Plus Fiyatları için Beklenen Açıklama Geldi 

14 gün yani iki hafta kadar pil dayanma süresi olduğu belirtildi. Tabii ki pil dayanma süresi kullanıma göre değişiklik gösterecektir onu da ekleyelim.

Tüm bu özellikler ve değiştirilebilir kordon artısıyla beraber yeni POCO akıllı saat modelinin fiyatı ise 79 Euro olarak duyuruldu. Satışlar da Nisan ayı bitmeden başlamış olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler