Perşembe, Mart 28, 2024

Huawei Band 7 Tasarımıyla Çok Konuşulacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefonlarda geri plana düşen Huawei, giyilebilir teknoloji ürünlerinde ise biraz daha öne çıkar oldu. Watch GT serisi ile akıllı saat satışlarını bir hayli iddialı seviyelere getiren marka, şu sıralar ise akıllı bileklik modeli Huawei Band serisi ile kullanıcıların dikkatini çekiyor. En son Huawei Band 7 modelinin görseli ortaya çıktı ve marka bir kez daha gündeme oturdu.

Gündeme oturdu diyorum çünkü bir akıllı bileklik modelinde çok sık görmediğimiz tasarımlardan birisini göreceğimizi öğrendik. Akıllı bileklik demek mi yoksa bileğe takılan bir akıllı telefon demek mi daha doğru olur bilemedim.

Huawei Band 7 Nasıl Gözüküyor?

Yayınlanan görsellere baktığımız zaman bilekliğin dikdörtgen şeklinde oldukça geniş bir ekranı olacağını görüyoruz. Huawei Band 6 modeline göre ekran çok daha geniş tutulmuş.

Ekranın bu kadar öne çıkarılmasına karşın, çerçeveler ise çok inceltilmiş. Çerçevelerin incelmesi ise akıllı bilekliğin kalınlığının düşmesini sağlamış. Öyle ki böyle bir ekrana rağmen bileklik için kalınlık 1 cm bile olmayacak deniyor.

Kaçırmayın: GeForce Now Game+ Paketleri Değişti 

96 ayrı spor modunu da desteklemesi ve görüntü olarak mini bir akıllı saati andıran bir arayüzle gelmesi söz konusu olacak Huawei Band 7, doğrudan görüntü aktarımı gibi üst düzey artılara da sahip olacak.

Huawei Band 7

Mesela doğrudan görüntü aktarımı sayesinde akıllı bilekliğin görüntüsünü direkt olarak akıllı televizyonlara gönderebileceksiniz.

Şu an resmi tanıtımı göremedik. Ama yakında tanıtım da olacak. Türkiye’ye gelir mi diye soranlar olacaktır. Huawei Band 6 geldi. Biraz geç geldi ama sonuç olarak geldi. Bu serinin de gelmesini bekliyoruz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler