Çarşamba, Nisan 24, 2024

PowerColor’ın Yeni RX 580 Ekran Kartında Red Devil İzleri

Paylaş

silkroad gaminggentr

PowerColor firması çok yakında piyasaya sürülmesi beklenen AMD RX 500 serisi için yeni bir ekran kartı modelini gün yüzüne çıkarttı. Radeon RX 580 Red Devil olarak adlandırılan bu kart, normal tasarımların çok ötesinde.

PowerColor Red Devil Yeniden mi Doğuyor ?

Daha önceden AMD ekran kartları için geliştirdiği özel tasarımı sayesinde piyasada yer edinen PowerColor, şimdi de Radeon RX 580 ekran kartı için kolları sıvadı.

Yeni RX 500 serisi çok yakında piyasada satışa çıkacak. Seriler arasında da yeni RX 580 Red Devil adını yazdırabilir. Ekran kartı diğer seleflerine göre ufak değişiklikler ile geleceği söyleniyor. RX 470 Red Devil’e benzer çift fanlı bir tasarıma bakıyoruz. Fanlar daha da büyüdüğü gibi, teaserde güç konektörleri görünmüyor.

Kartın hemen yan tarafında ise LED aydınlatılmış Red Devil logosu göze çarpıyor. Şuan için konektörler, arka plaka, saat hızları ve fiyat konusunda biraz daha zamana ihtiyacımız var.

AMD Radeon RX 500 serisi 18 Nisan tarihinden itibaren piyasada olması bekleniyor. PowerColor, RX 580 Red Devil versiyonu için ise henüz bir açıklama yapmadı.

PowerColor Radeon RX 580 Red Devil ekran karti

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler