Cumartesi, Temmuz 27, 2024

PS Plus Haziran 2023 Oyunları Hangileri?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Her ay oyunculara düzenli olarak ücretsiz oyunlar sunan servis PS Plus, bu ay da yine oyuncuların yüzünü güldürmeyi hedefliyor. Zira bu ay da oyunculara değerli 3 oyun sunulduğunu görüyoruz. PS Plus Haziran 2023 oyunları için listemize geçelim ve yapımları bir değerlendirelim.

PS Plus Haziran 2023 Oyunları  

Giriş kısmında da dediğimiz gibi listede toplamda 3 oyunun yer aldığını görüyoruz. Oyunların parasal değerleri ise yaklaşık olarak 1.400-1.500 TL seviyelerinde. Hem PS4 hem de PS5 kullanıcıları için sunulacak olan yapımların listesini hemen aşağı ekliyorum.

Haziran 2023 Oyunları 

  • Jurassic World Evolution 2 – PS5 ve PS4
  • NBA 2K23 – PS5 ve PS4
  • Trek to Yomi – PS5 ve PS4

PS Plus Haziran 2023

Listede yer alan oyunlar içerisinde en çok dikkat çeken yapımın NBA 2K23 olduğunu belirtelim. Basketbol severler için piyasadaki en iyi basketbol oyunu diyebileceğimiz yapım, şu sıralar 750 TL civarlarında bir fiyatla satışta bulunuyor. Zaten oyunun çıkışının üzerinden de çok bir zaman geçmediğini söylemek lazım.

Listede yer alan bu 3 oyun için son tarihin de 3 Temmuz olduğunu hatırlatalım. Oyunları 3 Temmuz tarihine kadar kitaplığınıza eklemeyi unutmayın. Artık bir sonraki ayı bekleyeceğiz ve Temmuz ayının sürprizleri neler göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler