Pazar, Haziran 30, 2024

PS Plus Temmuz 2024 Oyunları Açıklandı! Liste Zengin

Paylaş

silkroad gaminggentr

Temmuz ayı için oyun abonelik servislerinin duyuruları peşi sıra geliyor. Xbox Games Pass, Amazon Prime Gaming derken şimdi de PS Plus Temmuz 2024 oyunları duyuruldu. Açıklanan listede yine 3 oyun yer alıyor ancak bu kez paylaşılan oyunlar nispeten daha yüksek bütçeli ve daha bilindik yapımlar.

PS Plus Temmuz 2024 Oyunları Hangileri?

Aşağıdaki listede yer vereceğimiz bu oyunlar, her zaman olduğu gibi tüm abonelere verilecek olan oyunlar. Essantial paket kullanıcıları da bu yeni oyunlardan yararlanacak. Yine her ay olduğu gibi Extra ve Deluxe paket kullanıcıları için ay içerisinde oyun kataloğu güncellemesi yapılacak. O halde gelin listemize bir bakalım.

PS Plus Temmuz 2024 oyunları

Eklenecek Oyunlar

  • NHL 24 – Hem PS5 hem de PS4 için
  • Among US – Hem PS5 hem de PS4 için
  • Borderlands 3 – Hem PS5 hem de PS4 için
  • Ek olarak Genshin Impact oyun ögeleri ve ödülleri

Yeni oyunlara erişim 2 Temmuz tarihinden itibaren olacak ve erişim bir sonraki ayı başına yani 1 Ağustos tarihine kadar oyuncuların yapımlara erişmesi mümkün olacak. Bakalım ay içerisinde oyun kataloğuna eklenecek olan oyunlar hangileri olacak.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler