Salı, Nisan 23, 2024

Razer Kaira Pro Tanıtıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Razer bugün iki yeni kablosuz oyun kulaklığı olan Kaira ve Kaira Pro’yu duyurdu. Bu oyun kulaklıkları Xbox Series X ve Xbox Series S oyun konsolları için özel olarak tasarlandı ve her iki kulaklık Razer’ın TriForce Titanium 50mm Sürücülerine, HyperClear Supercardioid Mic ve Xbox Wireless ve Bluetooth 5.0 bağlantısına sahip.

Öne çıkan özellikleri

  • Kaira Pro, kristal netliğinde sesli sohbet için çıkarılabilir bir Razer HyperClear Supercardioid Mikrofona sahip.
  • Dışarıda mikrofon çıkarılabilir ve kulaklığın içine gizlenmiş ayrı, yerleşik bir mobil mikrofon otomatik olarak sesli iletişimi devralır ve Kaira Pro’nun görünümünü temiz ve hafif tutar.
  • Razer TriForce Titanium 50mm Sürücüler, daha net tizler, zengin bir orta kademe ve güçlü bas için ayrı ayrı ayarlanmış yüksek, orta ve düşük aralık frekansları ile daha da parlak, daha net ses sağlar.
  • Xbox oyuncuları, EQ ön ayar düğmesi aracılığıyla, düşman ayak sesleri gibi oyun içi sesi geliştirmek için FPS Modu gibi dört ekolayzer ön ayarı arasında geçiş yapabilir veya daha güçlü, gür bir oyun sesi için Bas Modu’nu seçebilir.
  • Kaira Pro, ısı oluşumunu ve terlemeyi en aza indirgemek için tasarlanmış kulak yastıklarına sahip ultra yumuşak, nefes alabilen bir hafızalı köpük kullanır.
  • Pil ömrü: 15 saate kadar (Chroma Lighting ile) / 20 saate kadar (Chroma Lighting olmadan)
  • Fiyat etiketi 149,99 ABD Doları / 169,99 € MSRP, Bugünden itibaren satışa çıktı.

Kulaklıkların ülkemize gelip gelmeyeceği belli olmamakla birlikte yeni nesil Xbox konsolları ülkemizde geldikten kısa bir süre kulaklıklarında ülkemize geleceğini düşünüyorum. Ayrıca Razer Kaira Pro kulaklığını sadece konsolda değil, Windows bilgisayarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler