Cumartesi, Nisan 20, 2024

Recep İvedik 5’in kahkaha dolu fragmanı yayınlandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şahan Gökbakar’ın canlandırdığı merakla beklemiş olduğumuz Recep İvedik 5 için bomba bir fragman bugün yayınlandı. Açıkçası konunun ne olacağını da ayrıca bekliyorduk böylece fragmanı izlerken hem gülmekten kendimizi alamadık hem de konuyu iyi pekiştirmiş olduk. Recep İvedik 5 yeni filminde bu sefer Türkiye’yi olimpiyatlarda temsil ediyor.

Olayı kısaca özetlemek lazım; Recep İvedik 5‘te bizleri kahkaha dolu sahneler bekliyor olacak. Film 14 Şubat tarihinde vizyona gireceği gibi, bu sefer Milli takımı taşıyacak olan şoför hastalanır ve ölür. Cenaze evine Recep İvedik giderek kendilerinin kafileyi götürebileceğini söyler. Ardından otobüsün anahtarını alan Recep, “Salih abi bana bir onluk yap” diyerek maceraya başlar.

Yolda kafile giderken kuru fasulye yemek için bir dinlenme tesisinde dururlar. Sonrasında Recep fasulyeye motorin yağı katınca tüm ekip zehirlenir. Ardından Recep Kara Ambar Kamyoncular Derneği’ni arayarak ekibi kafileye sokar ve kendilerinin temsil edeceğini söyler. Kısacası Recep İvedik 5 bu sene bizleri yine çok güldürecek. İşte o yayınlanan kahkaha dolu fragman.

 

Taner AYDOS
Taner AYDOS
PChocasi.com.tr'nin kurucusu aynı zamanda hali hazırda yazmaya devam eden editörü. Boş vakitlerini teknolojik ürünler ile uğraşmaya harcadığı gibi, hem aktif çalışma yaşantısını hem de editörlük çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler