Cuma, Mart 29, 2024

Resident Evil 2 One-Shot Demosu Çıktı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Efsane oyunların yapımcısı Capcom, korku oyunlarının yaşayan efsanesi Resident Evil serisinin son oyunu Resident Evil 2 One-Shot Demosunu yayınladı.

Bugün itibari ile PS4, Xbox One ve PC platformları için yayınlanan Resident Evil 2 One-Shot, 30 dakikalık bir bölümü içerisinde barındırıyor. 

Leon karakterini oynayacak olan oyuncular, karakteri Racoon City karakoluna götürecek ve bir takım aksiyonları yaşayacak. 30 dakika sürecek olan bu demo, oyna bırak değil, başar ve devam et mantığına sahip.

Oyuncular Demoyu çalıştırdıkları andan itibaren Demo ile gelen bölümü 30 dakika içerisinde bitirmeye çalışacaklar. Eğer 30 dakika içerisinde bitiremezlerse Demo kilitlenecek ve tekrar oynama şansı sunmayacak. Ancak bu süre içerisinde Demoyu bitirenler, tekrar oynatmalara imkan tanıyan bir sinema fragmanına sahip olacaklar. Fragman Demoya özel olduğu için ne olduğu bilinmiyor.

Oynamak için aktif bir internet bağlantısı gerektiren Resident Evil 2 One-Shot, 31 Ocak tarihine kadar kullanılabilir olacak. Oyunun tam sürümü ise 25 Ocak tarihinde geliyor. Demonun Steam linkine buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler