Perşembe, Temmuz 4, 2024

Resident Evil 9 için Beklenen Açıklama Geldi! Oyun Yolda

Paylaş

silkroad gaminggentr

Capcom uzun bir süredir beklenen haberi verdi. Firma yeni oyunu Resident Evil 9 için duyuru gerçekleştirdi. Oyun hakkında henüz çok fazla bilgi olmasa da yapıma ilişkin belli başlı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Peki yeni oyun ne zaman çıkış yapacak?

Resident Evil 9 Tüm Konsollar ve PC için Geliyor

Capcom tarafından yapılan açıklamaya göre serinin yönetmeni ve yapımcısı yine Koshi Nkanishi olacak. Ünlü isim daha önce serinin en gözde oyunlarından biri olan Resident Evil 7 Biohazard’da görev almıştı. Bir önceki yapımın sevildiğini düşünecek olursak yeni yapımdan da beklentiler yüksek.

Yapımın çıkış sürecine gelecek olursak, bu yapılan ilk duyuru oyunun geliştirme aşamasında olduğunu belirten duyuru. Yani henüz yeni yapım için yolun çok başındayız. Oyunun ne zaman resmi olarak çıkış yapacağı açıklanmadı.

Resident Evil 9

Fakat sızıntıları ve yapılan göndermeleri değerlendirecek olursak 2025 yılının sonlarına doğru yeni oyunu bekliyoruz.

Güzel haber şu ki yapımda platform sınırlaması da olmayacak. 2025 yılında oyunu hem konsollar hem de PC platformu için göreceğiz.

Henüz oyunun hikayesinin nasıl devam edeceği konusunda da bir bilgi yok. Koshi Nakanishi’nin açıklamasına göre senaryo belirlenmiş. Muhtemelen yakın zamanda hikayenin detaylarının da belirlendiği detaylı bir tanıtım göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler