Cumartesi, Temmuz 27, 2024

RWBY: Arrowfell, 2022 Yılında Çıkış Yapacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Yayıncı Arc System Works, geliştirici WayForward ve Rooster Teeth, RWBY: Arrowfell‘in 2022 yılında çıkış yapacağını belirtti.

Oyun, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için gelecek.

dab123fe736e839fd1ec7c98a0b2b442

Oyun, oyuncuların tek oyunculu oyun görevleri ve yerel ve çevrimiçi çok oyunculu modlarla birlikte 2B bir dünyayı keşfettiği Metroidvania öğelerine sahiptir. yuncular, Team RWBY’nin dört üyesi olarak oynayacak ve yeteneklerini, grubun ilerlemesini engelleyen düşman dalgalarını geçmek için kullanacaklar. Oyun, hikayeye daha fazla ayrıntı eklemek için şovun yaratıcılarından animasyonlu ara sahneler içeriyor.

RWBY Arrowfell, RWBY Volume 7’deki olaylar sırasında geçmektedir. Oyun, RWBY yazarları Kerry Shawcross, Miles Luna ve Eddy Rivas tarafından yazılmıştır. Oyun sırasında oyuncular Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna ve Yang Xiao Long’u kontrol edebilir ve solo veya çoklu modlarda bunlar arasında geçiş yapabilir.

Rooster Teeth Kıdemli Yazar Kerry Shawcross, “Sonunda yeni video oyunumuz RWBY: Arrowfell ile ilgili ayrıntıları paylaşmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

Fragman video

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İçindekiler

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler