Çarşamba, Mayıs 8, 2024

Samsung Galaxy A6 ve A6+ Cihazlarının Basın Görselleri Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un bu seneki bomba cihazlarının görselleri sızdırıldı. Yeni modeller oldukça şık ve gösterişli duruyor.

Samsung bir süredir üzerinde çalıştığı A6 ve A6+ modelleri için çalışmaları bitirmiş gibi duruyor. Sızdırılan görsellere baktığımızda cihazın kasasının kesin hatlarıyla belirlendiğini görebiliyoruz. Bu cihazlara bomba dememizin sebebi ise orta segment ve şık görüntü sunmaları.

samsung a6 2

Samsung’un bu seneki bomba modelleri orta seviye kullanıcılara hitap ediyor. Yani “Ben hem fazla para vermeyim hemde güçlü, özellikli ve şık bir telefon alayım.” diyorsanız Samsung’un yeni modelleri A6 ve A6+ tam size göre.

Samsung’un yeni modelleri A6 ve A6+ bu sene çıkacak olan orta segment cihazlar. Bu cihazlara önden baktığımızda S9’un tasarımını andırdıklarını fark edebiliyoruz. Zaten cihazı şık ve gösterişli yapan özelliklerden birisi bu. Keza cihazlardan pekte anlamayan birisi bu telefona baktığımızda son teknoloji ve pahalı birşey olduğunu fark edecektir.

samsung a6 3

Hollanda merkezli Galaxy Club tarafından kılıf görselleri sızdırılan A6 ve A6+’ın kılıflarına baktığımızda arka kısımda kameranın altında yer alan bir parmak izi okuyucu görebiliyoruz. Yine A6’nın ön kısmına baktığımızda Sonsuz Ekran teknolojisinin kullanıldığını görebiliyoruz. Buda demek oluyoki A6 ve A6+ modellerinin Sonsuz Ekranlı olacakları hemen hemen kesin.

Yine cihazların özellikleri hakkında tam bir bilgi verilmemiş. Ama tahminlere göre A6 modeli 3 GB veya 4 GB Ram belleğe sahip olacak. Samsung’un bu seviyedeki cihazlarına baktığımızda 3 GB kullanma olasılığı yüksek görünsede OnePlus ve Xiaomi modellerine rakip olmak için 4 GB Ram bellek kullanmasıda olası.

samsung a6 1

A6 modelini ele aldığımızda söylentilere göre cihazda Exynos 7870 yonga seti kullanılacağı ileri sürülüyor. 5.6 inçlik geniş Sonsuz Ekran ile gelecek olan model 32 GB dahili depolama alanına sahip olacak.

A6+ modeli içinse metal kasa ile korunacağı söylenirken arka kısmında çift kamera bulunacağıda söylentiler arasında. Snapdragon 450 yonga seti kullanılması beklenen A6+, 4 GB Ram belleğide beraberinde getirecek. Yine aynı şekilde 6 inçlik Sonsuz Ekran ve 32 GB dahili depolama alanı cihazda bulunacak.

samsung a6 4

Görüntülere baktığımızda ise cihazların altın, siyah ve mavi renk seçeneği ile geleceğini görebiliyoruz. Cihazın sol kısmına baktığımızda iki adet iğne deliği görüyoruz. Bu demek oluyor ki bu cihazlardan birisi çift SIM kart desteği ve microSD kart desteğini bir arada sunacak.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler