Cumartesi, Nisan 20, 2024

Samsung Galaxy Buds Beyond Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Paylaş

silkroad gaminggentr

2020 yılının sonuna yaklaşıyoruz ve şu anda çoğu teknoloji meraklısının tartıştığı konu Galaxy S21, ancak Samsung’un S21 ile birlikte Galaxy Buds Beyond olarak adlandırıldığı söylenen başka bir heyecan verici ürünü piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor. Bugün, yaklaşan Samsung Galaxy kulaklıkları hakkında bazı yararlı ayrıntılara sahip olduğumuz görülüyor.

MySmartPrice tarafından ilk kez görüldüğü gibi, yeni bir Samsung ürünü Çin’in 3C sertifika sitesinden geçti. Ürün RM-190 model numarasını taşıyor ve ürünün pilinin EB-BR190AY model numarası mevcut. Ve 3C sertifikasyon sitesinde ürün adı belirtilmezken, ürünün model numarası RM-180 model numarası taşıyan Galaxy Buds Live’ınkine oldukça çok benziyor.

Samsung Buds Beyond SM R190 1.jpg
Samsung Galaxy Buds Beyond Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı 2

Bunun Galaxy Buds Live halefi olup olmadığını kesin olarak söyleyemeyiz, ancak 3C listesi bilgilerle bu düşünceyi kuvvetli bir biçimde destekliyor, kulaklıkların kasasının 472mAh pil ünitesini paketleyeceğini öne sürüyor. Ve bilmiyorsanız, 472mAh aynı zamanda Galaxy Buds Live’ın kutu pil kapasitesi oluyor, her bir kulaklık ise 60mAh pil birimine sahip.

Yeni kulaklıkların Galaxy Buds Live’dan bazı benzerlikler çekmesi, yeni ürünün Galaxy Buds Live halefi olduğunu düşündürmemeli. Aslında, Samsung’un Galaxy S21 ile birlikte Galaxy Buds Beyond’u piyasaya sürmesi bekleniyor ve eğer durum buysa, o zaman bu aslında Galaxy S20 ile birlikte piyasaya sürülen Galaxy Buds + halefi olabilir. Durum ne olursa olsun, önümüzdeki günlerde Samsung’un yaklaşan kulaklıkları hakkında daha fazla bilgi edineceğiz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler