Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung Galaxy Buds Pro FCC Listesinde Gözüktü!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un yakında çıkacak gerçek kablosuz kulaklıklarının söylentileri, uzun bir süredir internette geziniyor. Geçen ay, yeni nesil Galaxy Buds kulaklıklarının Galaxy Buds Pro olarak adlandırılacağını duyurmuştuk. Ve şimdi, gelecek ürünle ilgili bazı heyecan verici yeni ayrıntılara sahibiz.

Samsung’un yakında piyasaya sürecek olan Galaxy Buds Pro isimli kulaklıkları FCC web sitesinde görünerek geçen ay bildirdiğimizi doğruladı. Bunun dışında, FCC listesi de bu kulaklıkların daha sonra değil, daha erken çıkacağını ima ediyor. FCC listesi ürünle ilgili herhangi bir ayrıntı vermiyor, ancak bize kulaklıkların durumu hakkında biraz fikir veriyor. FCC belgesi, Galaxy Buds Pro kutusunun Galaxy Buds Live’ınkine benzer olacağını öne sürüyor.

Screenshot 2020 12 01 145554
Samsung Galaxy Buds Pro FCC Listesinde Gözüktü! 2

Yeni Samsung Galaxy Buds’un eski Buds ve Buds + ile aynı kulak içi tasarıma sahip olacağını daha önce duymuştuk, ancak her zamanki gibi iyileştirilmiş ses kalitesi, iyileştirilmiş Ortam modu ve ilk kez Aktif Gürültü Önleme özelliğine sahip olacak. Kulak içi tasarım nedeniyle bunların Samsung Galaxy Buds Live’dan çok daha iyi performans göstermesi bekleniyor.

Daha önce Samsung Galaxy Buds Pro’nun RM-190 model numarasına sahip olduğunu ve Buds + ile aynı pil kapasitesine sahip olduğunu bildirmiştik. Her bir kulaklık 60 mAh, kasa ise 472 mAh kapasitesine sahip olacak. Samsung Galaxy S21 ile piyasaya sürülen yeni Samsung Galaxy Buds Pro’nun 2021 Ocak ayı başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler