Salı, Nisan 23, 2024

Samsung Galaxy Fold 2 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy Fold 2, isminden de anlaşılacağı üzere, şirketin çok iyi karşılanmayan ve hatalarla dolu ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold’un halefi olacak ve daha geliştirilmiş bir katlanabilir telefonu deneyimi sunacak. Yani yeni cihazın bu yönde gelmesini bekliyoruz.

Samsung beyciğim, Galaxy Fold 2 cihazı hakkında özel bir lansman ya da tanıtım etkinliği düzenlemeyi planlamıyor. Bunun yerine teknoloji devi, 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirmeyi planladığı Unpacked etkinliğinde Galaxy Note 20 serisi ile birlikte yeni katlanabilir cihazlarını da tanıtacak. Bu etkinlikte 5G desteğine sahip Galaxy Z Flip modelini de bekliyoruz.

Açık konuşmak gerekirse şirketin Note 20 familyasını tanıtacağı tarihe şu an iki aydan daha az bir zaman kaldı ve genellikle bu süreçte bir cihaz hakkında birçok heyecan verici bilgileri internette paylaşılan sızdırmalar öğreniriz. Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Fold 2 modelinde de yaşadığımız durum tam olarak budur. Ünlü sızdırmacı (tipster) Ice Universe beyciğime göre, Galaxy Fold 2 modeli tamı tamına 7,7 inçlik bir ekran ile gelecek.

galaxy fold
Samsung Galaxy Fold 2 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı! 3

Tipster, Samsung’un yaklaşmakta olan katlanabilir telefonu ile ilgili başka heyecan verici bilgiler de ortaya koydu. Galaxy Fold 2 diğer cihaza göre nispeten daha ince bir çerçeveye sahip olacak – Galaxy Fold 2 kalınlığı sadece 3.8mm olacak!

Ekran altı özçekim kamerası olacak mı?

Galaxy Fold 2’de ekran altı özçekim (selfie) kamerası olacağı söylentileri birkaç ay önce ortaya çıkmıştı ancak daha sonra şirketin tüm amiral gemisi seviyesindeki cihazlarında damla çentik kullanıldığı göz önüne getirildiği zaman Galaxy Fold 2 modelinde de damla çentik modeline yer verileceği düşünüldü.

Samsung Galaxy Fold 2 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı! 4

Şimdi ise bu konu hakkında Ice Universe damla çentik kamera tasarımı hakkında yeni bilgileri paylaştı. Katlanabilir telefonun damla çentik çapının 4.8mm olacağını öne sürdü. Galaxy Fold 2 çok daha iyi bir biçimde gelecek gibi görünüyor.

Galaxy Fold 2’nin Snapdragon 865 işlemci tarafından desteklendiği söyleniyor ve 5G desteğine sahip olacak. Söylentiye göre, Fold 2, orijinal Fold’un pil kapasitesinden daha fazla olan 4.500mAh’lik bir bataryaya sahip olacak. Yakında çıkacak olan Fold 2 ile ilgili bir başka ilginç gerçek de, Ultra-İnce Cam özelliğine sahip ilk Fold cihazı olması.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler