Cuma, Mart 29, 2024

Samsung Galaxy J4 Tanıtıldı! İşte J Serisinin Yeni Üyesi!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un cihazları arasına bir yenisi daha eklendi. İşte düşük bütçeli kullanıcılara hitap eden Galaxy J4!

Samsung’un giriş seviyesi cihazlarına verdiği J ismi, J3 , J5 ve J7 modelleri ile bir seri haline gelmişti. Düşük bütçeye hitap eden J serisi kısa süre içerisinde kullanıcılar tarafından epey sevilmişti.

Genel olarak duruma baktığımızda herkesin amiral gemisi cihazlar alacak kadar bütçesi olmayabiliyor. Buna ek olarak ” Bir telefona 3000 TL verilir mi? “ diyen kesimde büyük çoğunlukta. Durum böyleyken uygun bütçeli cihazlar her zaman dikkat çekiyor.

samsung j4 1

Samsung ise durumun farkında olacak ki şimdiye kadar düşük bütçeli birçok cihaz satışa sundu. Şimdi ise cihazları arasına bir yenisini daha ekliyor. Samsung Galaxy J4 modelini tanıttı. İşte J4’ün özellikleri…

Samsung Galaxy J4’ün Özellikleri!

Cihazın performansından bahsetmek gerekirse Galaxy J4 içerisinde dört çekirdekli Exynos 7570 yonga setini barındırıyor. Yine cihazın performansı 2 GB Ram ile destekleniyor. Bu özellikler çok yüksek özellikler olmasa da normal bir kullanıcının işini görecek nitelikte.

Ekran kısmına baktığımızda 5.5 inçlik 16:9 formatında Super AMOLED ekran kullanıldığını görebiliyoruz. Bu ekran bu segmentteki cihazlara göre daha canlı ve net görüntü sunuyor. Buda J4’ün artılarından birisi.

samsung j4 2

16 GB dahili depolamaya sahip olan J4, microSD kart desteğide sunuyor. Arka kısmında 13 megapiksellik bir kamera taşıyan J4’ün ön kısmında ise 5 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Bu kameraların birisi f/1.9, diğeri ise f/2.2 diyafram aralığına sahip.

Elektriksel kısımda gücünü 3.000 mAh bataryasından alan J4, işletim sistemi olarak Android 8.0 Oreo‘yu kullanıyor. Renk seçeneklerine baktığımızda ise siyah, orkide grisi ve altın olmak üzere 3 çeşit bulunduğunu görebiliyoruz.

Cihaza genel olarak baktığımızda gündelik hayattaki işlerinizi halledebileceğini görüyoruz. Bu cihazla rahat rahat internette, sosyal medyada gezinmeniz mümkün.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler