Perşembe, Mayıs 2, 2024

Samsung Galaxy M32 Bataryasıyla Fark Yaratacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Telefonlar için batarya tüketimi konusunda yazılım ne kadar önemli ise donanım da o kadar önemli. Kullanılan batarya kapasitesinin büyük olması önemli bir avantaj. Samsung Galaxy M32 modeli bunun ne kadar önemli bir avantaj olduğunu kanıtlayacak.

Samsung’un yeni orta segment telefonu olacak model, öyle bir batarya kullanacak ki tablet mi diyeceğiz.

Samsung Galaxy M32 bataryası DEKRA sertifikasında gözüktü

Geliştirme aşamasının bittiği ve onay aşamasının geldiği düşünülen akıllı telefon, Dekra güvenlik sertifikasında gözüktü ve o çok konuşacağımız batarya kapasitesi de ortaya çıktı.

Sertifikada yer alan bilgiye göre telefonda 5830 mAh değerinde batarya olacak. Bu sertifika içerisinde yer alan bilgi. Satış stratejisi düşünüldüğü zaman, muhtemelen yukarı doğru bir yuvarlama yapılacaktır.

Samsung Galaxy M32

Orada da beklentimiz 6000 mAh kapasite değeriyle satış yapılması. Tabii ki bu bataryayı doldurmak için hızlı şarj şart olacak. Ama hızlı şarj için 15W değerleri konuşuluyor. Dileriz biraz daha yüksek bir tercih yapılır.

Unutmadan Samsung Galaxy M32 için beklenen özellikleri de bir özet geçelim. Beklenen özellikler;

  • MediaTek Helio G80 işlemci
  • 6.4 inç Super AMOLED ekran ve 90 Hz yenileme hızı
  • 64 MP ana kamera ve +3 kamera daha
  • 6000 mAh değerinde batarya

Şu an bilinen detaylar bunlar. Telefonun tanıtımı da 28 Nisan’da yapılacak deniyor. Bakalım gerçek mi değil mi? Yakında göreceğiz.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler