Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy M53 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler?

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devlerinden Samsung, uzun bir süredir Galaxy M53 modelini Hindistan’da piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve zaman zaman lansman ile ilgili paylaşımlar yapıyordu. Şirket nihayet akıllı telefonu piyasaya sürdü ve bakalım cihazın içerisinde hangi teknolojiler yer alıyor.

Samsung Galaxy M53, 6GB ve 8GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneği ile birlikte gelirken 128GB dahili depolama alanı sunuyor. Gücünü MediaTek’in Dimensity 900 yonga setinden alırken ekran tarafında 1080×2408 piksel çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç boyutunda Super AMOLED+ panel kullanıyor.

samsung galaxy m53 kamera özellikleri
Samsung Galaxy M53 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 3

Akıllı telefon, biyometrik kimlik doğrulama tarafında çerçeveye yerleştirilmiş bir parmak izi okuyucusu sunuyor. Kamera tarafına gelecek olursak arka taraftaki dörtlü kamera kümesinde 108MP çözünürlüğünde f/1.8 diyafram aralığında ana kamera, 8MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığında ultra geniş açılı kamera, 2MP çözünürlüğünde derinlik algılayıcı kamera ve 2MP çözünürlüğünde makro kamera yer alıyor.

Ön tarafta ekranın üst kısmında ortalanmış bir nokta çentik içerisinde ise 32MP çözünürlüğünde f/2.2 diyafram aralığında özçekim kamerası bulunuyor.

samsung galaxy m53
Samsung Galaxy M53 Tanıtıldı: Teknik Özellikleri Neler? 4

Galaxy M53, tüm bu teknolojinin gerek duyduğu enerjiyi 25W hızında şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli bataryadan sağlıyorken yazılım tarafında OneUI 4.1 kullanıcı arayüzüne sahip Android 12’yi çalıştırıyor.

Mavi ve Yeşil olmak üzere iki farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak, 6GB RAM / 128GB Depolama Alanı olan yapılandırma 26 bin 499 Hindistan Rupisi fiyat etiketine sahip olurken 8GB RAM / 128 GB Depolama Alanı olan yapılandırma 28 bin 499 Hindistan Rupisi fiyat etiketine sahip olacak.

Akıllı telefonun Türkiye pazarında satışa sunulup sunulmayacağını henüz bilmiyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler