Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S23, 200MP Ana Kameraya Sahip Olacak!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un en son tanıtılan amiral gemisi cihazlarından Galaxy S22 ailesi şüphesizdir ki Android akıllı telefon pazarındaki en iyi kameraya sahip telefonlardan bir tanesi ve şirket yeni nesil Galaxy S23 ailesi ile kamera konusundaki kalitesini daha da yükseltmeyi planlıyor.

ETNews tarafından yayımlanan yeni bir rapora göre şirket, 2023 yılında tanıtılması beklenilen amiral gemisi akıllı telefonları için 200MP çözünürlük sunan kamera sensörleri konusunda gerçekleştirdiği Ar-Ge çalışmalarını tamamladı. Samsung’un hali hazırda üreticilere gönderilmeye hazır halde duran 200MP çözünürlüğünde kamera sensörleri mevcut fakat bu sensörler şirketin ISOCELL HP1 modeli, şirket ise şu anda 200MP çözünürlüğünde ISOCELL HP3 sensörünü geliştirdi.

Samsung ISOCELL HP1 sensörü özellikleri neler?

Şu anda piyasada hail hazırda bulunan 200MP çözünürlüğündeki Samsung ISOCELL HP1 kamera sensörü, 8K ve 4K çözünürlüğünde video kaydı yapabiliyor ve Gelişmiş HDR ile Çift Süper Faz Algılama, Otomatik Odaklama gibi özellikler sunuyor. ISOCELL HP3 sensörünün bunlardan daha da üstün özellikler sunmasını bekliyoruz.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler