Cumartesi, Temmuz 27, 2024

Samsung Galaxy S24 Ultra Kamera Özellikleri Gözüktü

Paylaş

silkroad gaminggentr

Akıllı telefon dünyasında bildiğiniz kaç amiral gemisi var? Sayıyı tahmin edemeyeceğim ama Samsung Galaxy S serisi akıllı telefonların da listenizde olduğuna eminim. iPhone serisinin en büyük rakibi olarak gösterilen Android kralı, şu sıralar yeni bir model için de hazırlıklarını sürdürüyor. Beklediğimiz en iddialı model ise Samsung Galaxy S24 Ultra serisi.

Tam anlamıyla bir amiral gemisi olmasının yanında, en iyi kameralı telefonlar arasında da yer alacağı söylenen seri için kamera özellikleri de sızmaya başladı.

Samsung Galaxy S24 Ultra Kamera Özellikleri Nasıl Olacak?

Sızıntının kaynağı, daha önce de sızıntı paylaşımları yapmış olan Tipster Revegnus hesabı. Hesabın paylaştığı bilgilere göre yeni akıllı telefonda 4 arka kamera yer alacak. Bu kameralar içerisinde yine periskop telefoto kamerasının yer aldığını da göreceğiz. Sırasıyla kamera özelliklerini paylaşmak istersek aşağıdaki listeye ulaşmış oluyoruz.

  • GMU sensörlerinden güç alan 5x optik yakınlaştırma ve f/3.2 diyafram açıklığında 48 MP değerinde 1/2,25 inç sensör boyutlu periskop teletofo kamerası.
  • 1/1.3 inç 200 MP değerinde ana arka kamera.
  • IMX564 sensörlerinin kullanılacağı 1/2,55 inçlik 12 MP ultra geniş açılı kamera.
  • IMX754+ sensörünün kullanıldığı 3x optik yakınlaştırmaya yer verilen 10 MP değerinde telefoto kamera.

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra kamera özellikleri için paylaşılan bilgiler bunlar. Mevcut satışta olan seri için kamera özelliklerinin zaten bir hayli iddialı bir seviyede olduğunu biliyoruz. Muhtemelen S24 sonrasında işin rengi biraz daha değişecek ve Samsung kamera konusunda iPhone serisi ile ciddi bir yarış içerisinde girecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler