Perşembe, Nisan 25, 2024

Samsung Galaxy S8 Artık Emekliye Ayrılıyor: Güvenlik Güncelleştirmeleri Almayacak

Paylaş

silkroad gaminggentr

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, Galaxy S8‘i 2017 yılında piyasaya sürdü ve 2021 yılına gelindiğinde, bu telefon modelini emekliye ayırıyor ve güvenlik güncellemesi bülteninden çıkardığını kamuoyu ile paylaşıyor. Artık Galaxy S8 modeli hiçbir şekilde Samsung tarafından bir güncelleme almayacak.

Galaxy S8’in yanı sıra Samsung, Galaxy J3 Pop, Galaxy A5 2017, Galaxy A3 2017 ve Galaxy A7 telefon modellerini de güvenlik güncelleştirmeleri bülteni listesinden çoktan çıkardı. Başka bir deyişle, yukarıda belirtilen telefonlar Samsung’tan herhangi bir güncelleme almayacaklar. Asla.

Samsung Galaxy S8’i hatırlayalım, neydi?

galaxy s8 tasarim 002 1
Samsung Galaxy S8 Artık Emekliye Ayrılıyor: Güvenlik Güncelleştirmeleri Almayacak 2

Galaxy S8 modeli, 1440 × 2960 piksel çözünürlüğe sahip 5,80 inç ekrana sahipti. Akıllı telefon, Exynos 8895 tarafından güç almaktaydı. 4GB RAM ve 64GB depolama alanı ile birleştirilmiş Samsung Exynos 8895 tarafından desteklenmekteydi. Cihazda 12 MP arka kamera ve 10 MP özçekim kamerası yer alıyordu.

Galaxy S8 akıllı telefonlar artık Samsung’dan güncellemeler alamayacağından, bu telefon modelini kullanan kişiler için diğer yeni Samsung amiral gemisi telefonlarına geçmenin en iyi zamanı. Alternatif olarak, S8 kullanıcıları akıllı telefonlarında özel ROM’ları da kurabilir ve bu güncelleme sorununu çözecektir (lakin güvenlik önlemlerinden ötürü tavsiye etmiyoruz).

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler