Perşembe, Mart 28, 2024

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus Modellerinin Fiyatları Sızdırıldı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung Galaxy S9 ve S9 Plus’ın fiyatları internete sızdırıldı. İşte Samsung’un 2018’de tanıtacağı cihazların fiyatları.

Samsung’un en çok bilinen ve tercih edilen S serisinin yeni modeli S9 ve S9 Plus modellerinin fiyatları sızdırıldı. Geçtiğimiz dönemlerde son derece güçlü ve pahalı bir model olacağını duymuş ve sizlerle paylaşmıştık. Şimdide yeni modelin fiyatı sızdırıldı.

galaxy s9 2 min

Geçtiğimiz günlerde cihazın kutusu ile beraber özellikleri sızdırılırken, bir süre sonra ise fiyatı hakkında tahminler yapılmıştı. Bugünki habere göre S9 ve S9 Plus modellerinin fiyatları sızdırıldı. Bakalım güçlü cihazların fiyatları ne kadar?

Hiç şüphesiz Samsung’un yeni modelleri S9 ve S9 Plus son teknolojileri kullanan güçlü cihazlar olacak. Ancak bu cihazlar yüksek özellikleri ile gelirken cebimizden ne kadar para çıkaracaklar. Tüm kullanıcıların merak ettiği konu bir sızıntı ile aralandı. İşte S9 ve S9+ modellerinin fiyatları.

s9 fiyat sızdırıldı

WinFuture sitesinden Roland Quandt’ın Twitter üzerinden paylaştığı gönderi ile yeni amiral gemisi modellerinin fiyatları belirlendi. Habere göre Samsung’un yeni amiral gemisi S9 1.123$ (4.245 TL), üst versiyonu S9 Plus ise 1.251$ (4.749 TL) fiyat etiketine sahip olacak.

Aslında fiyatlara baktığımızda son dönemde çıkan cihazlara göre normal görünüyorlar. Ancak bu fiyatlara birde vergi ekleneceğini unutmamak gerek. Vergi ile beraber fiyatları bir hayli değişecektir.

galaxy s9 1

Daha önce yazdığım bir makale’de S9 ile ilgili fiyat tahmininde bulunmuştum. Buradan o yazıyı giderek inceleyebileceğiniz gibi tahminlerimde yanılmadığımıda belirtmek isterim. Yine aynı makaleden cihazların özelliklerine de ulaşabilirsiniz. Sizce S9 ve S9+ modellerinin fiyatları nasıl? Böyle bir bütçeniz olsa S9 tercih sıranızda kaçıncı olurdu? Yorum yapmayı unutmayın.

İsmail Dikmen
İsmail Dikmen
Türkiye'nin sektörel birçok kurumsal ajans ve firmalarında dijital pazarlama, e-ticaret sorumlusu olarak çalışmaktadır/çalışmıştır. 5 yıllık sektör deneyimi bulunmaktadır.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler