Çarşamba, Nisan 24, 2024

Samsung Galaxy Z Flip 2, Dört Kamera ile Gelebilir!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung’un dikey olarak katlanabilen akıllı telefonu Galaxy Z Flip, tanıtıldığı zaman çok güzel bir ilgi odağı oldu ayrıca tasarımsal açıdan rakibi Motorola Moto Razr modeline göre daha fazla istek aldı.

Bu yıl için Samsung’tan çok fazla beklentiler var. Birincisi 5G tabanlı telefonlar ve Galaxy Fold 2. Lakin şirketten beklediğimiz bir telefon daha var; 5G teknolojisine sahip Galaxy Z Flip 2.

Şirketin 5G Teknolojisine sahip bir Samsung Galaxy Z Flip 2 çalışmaları olduğunu zaten biliyoruz ve şimdi LetGoDigital, Ocak ayında dosyalanmış ve birkaç gün önce WIPO (Dünya Fikri Mülkiyet Ofisi) tarafından onaylanmış bir tasarım patentini sızdırdı.

Karar verilmemiş iki arka tasarım mevcut

Patentte biri dikey diğeri yatay harici kamera kümesine sahip iki potansiyel tasarım gösterilmektedir.

samsung galaxy z flip update
Samsung Galaxy Z Flip 2, Dört Kamera ile Gelebilir! 3

Şu anda piyasada olmakta olan mevcut Samsung Galaxy Z Flip telefonun aksine, yeni cihaazın Samsung Galaxy S20 modeli ile aynı kamera kurulumuna sahip olacağını destekleyen 3 harici kamera, gelecek gibi görünüyor.

Galaxy Z Flip 2’de 12 MP birincil kamera, 12 MP ultra geniş açı ve 64 MP telefoto kamera olması beklentiler arasında yer alıyor.

Galaxy Z Flip
Samsung Galaxy Z Flip 2, Dört Kamera ile Gelebilir! 4

Bilgi ekranı büyüyecek

Sızdırılan tasarım aynı zamanda bu yapılandırmada harici bilgi ekranının daha geniş olacağını, ancak Samsung beyciğimin ahize için önemli bir zayıf noktada olduğu için muhtemelen arka bilgi ekranı küçük olmaya devam edecek.

İçeriden 4. kamerayı akıllı telefona ekleyen normal bir damla çentik kamera görüyoruz. Dahili ekranın 7,7 inç olarak daha büyük olacağına dair söylentiler duyduk (mevcut Z Flip’de ekran boyutu 6.7 inç), ancak patent bu ayrıntıyı doğrulamıyor.

Ne Zaman Tanıtılacak?

Samsung Galaxy Z Flip 2 veya Samsung Galaxy Z Flip 5G’nin Ağustos ayında Samsung Galaxy Note 20 ile piyasaya sürülmesi bekleniyor ve orijinal Z Flip’in lansmanına ne kadar yakın olduğu göz önüne alındığında, cihazın sadece küçük bir güncelleme olacağı düşünülüyor.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler