Cuma, Nisan 26, 2024

Samsung, Tizen İşletim Sistemine Sahip Akıllı Monitörünü Tanıttı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Samsung bugün, çalışma, öğrenme ve eğlence için özelliklere sahip yeni bir ekran çözümü olan yepyeni Smart Monitor’ü duyurdu. Samsung Smart TV‘ler gibi, yeni Smart Monitor de Tizen OS tarafından desteklenmektedir ve hem bilgisayarlar hem de akıllı telefonlar için çok sayıda bağlantı seçeneği sunuyor.

Samsung Smart Monitor iki boyutta satışa sunulacak. M7, 32 inçlik UHD çözünürlüğünü desteklerken, M5, 32 inç ve 27 inçlik seçeneklerde FHD çözünürlüğünü destekler. Samsung Smart Monitor şu anda Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Çin’de satışta ve Samsung, Kasım ayının sonundan itibaren lansman pazarlarını genişletmeyi planlıyor.

Öne çıkan özellikleri

  • Kullanıcılar, Tap View, App Casting veya Apple AirPlay 2’yi kullanarak kişisel mobil cihazlarını sadece basit bir dokunuşla bağlayabilirler. Kullanıcılar ayrıca Samsung DeX ile monitöre bağlantı kurabilirler.
  • Ev ofis ve öğrenim için ekran, yerleşik Wi-Fi sayesinde PC bağlantısı olmadan Microsoft Office 365 uygulamalarını çalıştırır ve kullanıcıların buluttaki belgeleri doğrudan monitörden görüntülemesine, düzenlemesine ve kaydetmesine olanak tanır.
  • Uzaktan Erişim ayrıca, ister evin başka bir yerinde ister ofiste olsun, kullanıcıların bir bilgisayardan kablosuz ve uzaktan dosyalara erişmesine veya bir dizüstü bilgisayardaki içeriği görüntülemesine olanak tanır.
  • USB Type-C bağlantı noktası, yalnızca tek bir bağlantıyla 65 W’a kadar veri, görüntü ve güç sağlar.
  • Birden çok USB bağlantı noktası ve Bluetooth 4.2, ekranda yerleşik iki kanallı hoparlöre sahipken ek bağlantı çok yönlülüğü sağlar.
  • Monitörün uygulama mağazası, kullanıcıların bir PC veya mobil cihaz bağlantısı olmasa bile Netflix, HBO ve YouTube gibi en sevdikleri içerikleri yayınlamalarına olanak tanır.
  • Akış hizmeti kısayol tuşlarını içeren birlikte verilen uzaktan kumanda ile içeriğe kolayca erişilebilir. Bixby entegrasyonu sayesinde ekran sesle de kontrol edilebilir
  • Uyarlanabilir Görüntü, oda koşullarına göre parlaklığı ve renk sıcaklığını otomatik olarak ayarlayarak her türlü izleme ortamı için görüntü kalitesini optimize eder.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler