Cuma, Nisan 19, 2024

Samsung, Unpacked Öncesi ‘Galaxy Z Flip’ Reklamını Yayınladı!

Paylaş

silkroad gaminggentr

Şirket ürünü 11 Şubat’ta düzenlenecek olan Unpacked etkinliğinde tanıtacak.

Büyük teknoloji şirketlerinin temel notlarında neyi duyurmayı planladıklarını bize bildiren sızıntılar değil, giderek artan bir şekilde şirketlerin kendileri. Bu yılki Akademi Ödülleri, Samsung’un 11 Şubat’ta gerçekleşecek olan Unpacked açılış konuşmasının önüne geçtiğinden, şirket Galaxy Z Flip‘in büyük bir alayına gitmeye karar verdi – temel olarak tüm telefonu gösterdi.

Samsung’un yeni Galaxy S20 telefonlarını (üçü) ve cam ekrana sahip olduğu söylenen katlanabilir bir telefon olan Galaxy Z Flip‘i duyurmasını bekliyoruz . Reklam, telefonun 90 derecelik bir açıyla bir masada oturduğunu, görüntülü sohbet yapmanın daha iyi olduğunu gösterdi. Ayrıca bize ilk, en iyi katlanabilen telefona bakabilme fırsatı tanıdı.

Reklamın küçük baskısında, “Ana ekranın ortasında, ekranın doğal bir özelliği olan küçük bir kırışıklık fark edebilirsiniz” yazan bir kopya var. Böylece bu soruya cevap veriyor. Katlamada olduğu gibi, Z Kapakta bir katlanma olacaktır. Reklam ayrıca telefona ait iki farklı renk seçeneği gösteriyor: mor ve siyah.

https://twitter.com/reckless/status/1226678928120655872

Aynı zamanda çok küçük ama yine de tam renkli olan dış ekrana ilk bakışımızı aldık. Reklam, ekranın arayan kimliği yapabileceğini ve ayrıca bir aramayı kabul etmek veya reddetmek için kaydırıcılara sahip olduğunu gösteriyor.

Samsung her zaman Akademi Ödülleri’nde reklamlarla büyümüştür. Önceki Oscar reklamları, ürün yerleştirme ünlü selfie’lerden patlayan Note telefonları için ince özürlere kadar uzanıyordu. Kendi ürünlerini alay eden şirketlerin trendine gelince, Google 2019’da onunla büyüdükten sonra, Samsung bu yıl daha geleneksel bir yaklaşım izledi (en azından bu reklama kadar).

Samsung ayrıca geçtiğimiz günlerde Galaxy S20 ürününü kendi web sitesi üzerinden sızdırmıştı.

Zeliha Yılmaz
Zeliha Yılmaz
Teknoloji dünyasının içerisinde kaybolmuş, Radyo Televizyon bölümü mezunu yazmaya sevdalı bir girişimci.

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler