Perşembe, Nisan 25, 2024

Xiaomi Mi 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı

Paylaş

silkroad gaminggentr

Xiaomi Mi 10, 2020 yılının en merak edilen amiral gemisi akıllı telefonlarından birisi. 2019 yılını dolu dolu geçiren markanın 2020 yılında da Xiaomi Mi 10 ile iddiasını sürdürdüğünü göreceğiz.

Merakla beklediğimiz yeni amiral gemisi telefon için tanıtım tarihi de açıklanmış durumda. Paylaşılan bilgiler yeni model için uzun süre beklemeye gerek kalmayacağını işaret ediyor. Öyle ki hem Çin pazarında hem de Avrupa pazarında yeni model bu ay içerisinde ortaya çıkacak.

Xiaomi Mi 10 Şubat ayında geliyor

Markanın sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan bilgilere göre yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli 23 Şubat tarihinde tanıtıma çıkacak. Bu zamana kadar gelen bilgilerde 13 Şubat tarihi işaret ediliyordu.

Hatta bazı raporlarda iki farklı modelin geleceği ve iki modelin de 13 Şubat tarihinde tanıtılacağı konusunda bilgiler vardı. Muhtemelen bu bilgiler yanlış değil. Öyle ki markanın Çin ve Avrupa pazarı için ayrı ayrı tanıtımlar yapması beklenmiyor.

Xiaomi Mi 10

13 Şubat tarihinde yapılacak olan tanıtımın Çin pazarı için yapılması söz konusu olabilir. Bu etkinliğin korona virüsü nedeniyle web üzerinden yayınlanması bekleniyor. Bunun dışında Avrupa pazarında ise 23 Şubat tarihinde tanıtım yapılacak. Hem ana model hem de Pro modelinin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bir de sürpriz bir akıllı saat ya da bileklik modeliyle karşılaşma ihtimalimiz var. Detaylı bilgi için tanıtımı beklemek gerekecek.

Oğulcan Özsezgi
Oğulcan Özsezgi
Yeni teknolojileri incelemeyi seven, bilgisayar aşığı, boş zamanlarında 3D modelleme ile uğraşan bir yandan da aktif olarak editörlük yapan bir genç. :)

Yorumlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi Çekebilir

Diğer Haberler